reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

Izabela, u nas się sprawdza na co najmniej 1,5 godziny. Wczoraj taki spacer zaliczyliśmy i bez problemu Maciuś wysiedział.
Ale ta koleżanka Maciusia co już chodzi nie usiedzi w nim długo,więc pewnie to że chodzi ma znaczenie.

tak, zalezy od temperamentu julitce sie podoba(pozyczamy od bratanka), ale jak to ona, szybko sie nudzi i chce wyjsc

U mnie wcale sie nie sprawdzil. Tak sie cieszylam, jak go kupilam a teraz musze sprzedac na allegro bo Patryk nie chce w nim dlugo siedziec. Dla nas to byl niewypal ale mysle, ze wszystko zalezy od dziecka. Jednym sie podoba a innym nie.

dlaczego sprzedac/ przeciez on jest "rozwojowy" i rosnie razem z dzieckiem. za rok dziecko bedzie moglo juz samo probowac na ni jeszdzic, a to na pewno nie bedzie nudne. ja na poczatku tez myslalam, ze nie ma sensu go kupowac, ael przemyslalam, ze przeciez nie jest zaprojektowany tylko dla niemowlakow

reklama
no wlasnie my na potem mamy juz trojkolowy rowerek, a moja mama chce kupic piotrusiowi taki jak wy macie na roczek i nie wiem czy jest sens :baffled:
aha! w biedronce sa rewelacyjne duze koce polarowe na 17 zl. kupilam bo mi sie przyda do wozka :tak:

znalazlam taki oto stolik , uwazacie ze jest wart swojej ceny?
Śliczny stolik edukacyjny Leap Frog (429427529) - Aukcje internetowe Allegro

przyslali mi juz wozek dla lalek i az mnie korci, zeby go rozlozyc:-D

Jest!!! to ulubiona zabawka Zuzki tylko ja mam w wersji angielskiej i hiszpańskiej
zabawka jest super
zwróć tylko uwagę żeby stolik był kompletny (na allegro jest więcej tych stolików) bo ta klapka akurat jest dość ważna Zuzka chyba nią najbardziej lubi się bawić

dlaczego sprzedac/ przeciez on jest "rozwojowy" i rosnie razem z dzieckiem. za rok dziecko bedzie moglo juz samo probowac na ni jeszdzic, a to na pewno nie bedzie nudne. ja na poczatku tez myslalam, ze nie ma sensu go kupowac, ael przemyslalam, ze przeciez nie jest zaprojektowany tylko dla niemowlakow

kupilam Patrykowi taki rowerek
160.jpg

byl tak zachwalany i ponoc mial tyle funkcji, ze sie skusilam i okazalo sie, ze to jedna wielka klapa. Bardzo ciezko sie go prowadzi bo niema sztywnego tego "kilka". Kola sa plastikowe a nie gumowe-totalna porazka. A najgorsze jest to, ze kierownica nie jest polaczona z "kijkiem" i za kazdym razem jak chcesz skrecic to musisz unosic rowerek. Jednym slowem : NIE KUPUJCIE TEGO BADZIEWIA!!!

Sprzedam to jak najszybciej i kupie Patrykowi normalny rowerek, np. cos w tym stylu
rowerniski14.jpg

Jest!!! to ulubiona zabawka Zuzki tylko ja mam w wersji angielskiej i hiszpańskiej
zabawka jest super
zwróć tylko uwagę żeby stolik był kompletny (na allegro jest więcej tych stolików) bo ta klapka akurat jest dość ważna Zuzka chyba nią najbardziej lubi się bawić

jak na razie znalazlam tylko ten i wlasnie bez tej klapki. moze julitka obejdzie sie bez niej? nie bedzie maial wysjcia:-D

xeone, ja piszac mialam na mysli ten drugi rowerek, ktory zamierzacie kupic:happy:

reklama
Stasiek ma ten pierwszy i rzeczywiscie jest nim przejety ale jesli chodzi o nauke jezyka to tam nic nie ma - tylke muzyka.
A leap frog o ktorym pisze luandzia z pewnoscia jest jezyczny gdyz my mamy inna zabawke i nawet dowiedzialm sie jak jest dzien dobry po...japonsku:-)

Do góry