reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

reklama
Xeone - co do rowerka, to widze ze chcesz kupic taki przyszlosciowy. Proponowalabym poszukac rowerka ktory ma pedaly nie przy przednim kółku, bo ciezko sie pedałuje dziecku.

Mi też podoba się stolik i taki plac zabaw, ale w przypadku mojego dziecka one sie nie sprawdzą.. Zauważyłam, że jak jest zbyt dużo elementów, kolorów, faktur etc. to mały nie potrafi się na niczym dłużej skoncentrowac i szybko rezygnuje z zabawy.

Mi też podoba się stolik i taki plac zabaw, ale w przypadku mojego dziecka one sie nie sprawdzą.. Zauważyłam, że jak jest zbyt dużo elementów, kolorów, faktur etc. to mały nie potrafi się na niczym dłużej skoncentrowac i szybko rezygnuje z zabawy.
Wydaje mi sie ze zadne z naszych maluchow nie potrafi tak ksiazkowo, jak na folderze reklamowym, z przejeciem i skupieniem zajac sie jakas zabawka. Stasiek ma podobny stolik i lubi go ale zachwyca sie akurat tym fragmentem( zachwyca czyt. bawi sie dluzej niz 15 sek, max do minuty:baffled:) ktory wg mnie jest nudny a zupelnie nie zauwaza np grajacych i swiecacych zwierzatek: wujek donald :)-p) ferme mial ija ija ooo :-D

Plac Zabaw LEAP FROG Kraków !!! (429287386) - Aukcje internetowe Allegro

ten plac zabaw mnie zainteresowal jezce bardziej niz stolik. chyba, ze jesttylko tak ciekawie opisany

Ten plac zabaw jest bardzo fajny (chociaż mnie bardziej podoba się stoliczek) moja mama kupiła taki na roczek synkowi mojej kuzynki i .... tak sobie tak jak piszecie to zależy od dziecka Konradek jest bardzo ruchliwy i bardziej interesują go zabawki przy pomocy których może aktywnie "wyszaleć" za to jak Zuzia widzi ten plac zabaw to jest w siódmym niebie i nie chce dać się od niego oderwać

Ten plac zabaw jest bardzo fajny (chociaż mnie bardziej podoba się stoliczek) moja mama kupiła taki na roczek synkowi mojej kuzynki i .... tak sobie tak jak piszecie to zależy od dziecka Konradek jest bardzo ruchliwy i bardziej interesują go zabawki przy pomocy których może aktywnie "wyszaleć" za to jak Zuzia widzi ten plac zabaw to jest w siódmym niebie i nie chce dać się od niego oderwać
A co masz na mysli? Jakie konkretnie? Bo Stach to chyba z tych co raczej 'wyszalec sie' liczy.:sorry2::-D

reklama
Do góry