reklama
Jak wszystko pójdzie po naszej myśli (mały będzie nadal zdrowy i dostanie wizę) to w połowie stycznia lecimy. Juz sie mogę doczekać a moi rodzice odliczają dni - tak bardzo nie mogą się doczekac swojego ukochanego wnuczka :-)
Ja matę też kładę na łóżku, chociaż było napisane w instrukcji żeby nie kłaść na żadnych podwyższeniach, ale to myślę że dla raczkujących dzieci albo takich które już same siadają
Tygrysku jak to zobaczyłam to pomyśłam o Tobie:
Zobacz załącznik 60130
A ja chce mojemu kupić taką matę jak już będzie raczkował
Zobacz załącznik 60131Zobacz załącznik 60132
Tygrysku jak to zobaczyłam to pomyśłam o Tobie:
Zobacz załącznik 60130
A ja chce mojemu kupić taką matę jak już będzie raczkował
Zobacz załącznik 60131Zobacz załącznik 60132
U mnie identycznie Ale my lecimy już w sobotę, za 2 dni też już się nie mogę doczekaćJuz sie mogę doczekać a moi rodzice odliczają dni - tak bardzo nie mogą się doczekac swojego ukochanego wnuczka :-)
Carioca my narazie mieszkamy w małym mieszkaniu ale w styczniu się przeprowadzamy więc nie będzie problemu z miejscem poza tym zawsze można matę na trawniku rozłożyć zanim młody zacznie pełzać to już lato będzie
Ruda-iza tego skoczka można kupić przez internet na stronie mothercare
to się nazywa bouncer i są też inne jest np. taki z kubusiem puchatkiem
nie wiem tylko czy wysyłają też do polski...
Dzieki blimka za namiar, dzieki niemu znalazłam tego skoczka na allegro ale mój mąż się zbuntował i nie chce kupić go małemu. Na szczęście mamy jeszcze czas na niego więc może później go przekonam
Dla zainteresowanych stronka
HUSTAWKA-SKOCZEK LINDAM NOWA (276455145) - Aukcje internetowe Allegro
Dla zainteresowanych stronka
HUSTAWKA-SKOCZEK LINDAM NOWA (276455145) - Aukcje internetowe Allegro
KamilaC
Wrześniowe mamy'07
A ja szukam prezenciku na gwiazdkę dla swojego maluszka. Myślałam o takim foteliku:
Wszystko.dla.dziecka.pl :: Leżaczek bujaczek Baby Gear Rocker DELUXE 2in1 L0539 Fisher Price z pozytywką i wibracjami <font color=red>NOWOŚĆ !!!</font>
mamy teraz taki fotelik
Leżaczek Kick&Play C5859, Fisher Price / - Bobomarket Zabawki, wózki dziecięce, artykuły dla dzieci, foteliki, zabawki dla dzieci
ale jest tylko do 9 kilo a Jaś go uwielbia
Wszystko.dla.dziecka.pl :: Leżaczek bujaczek Baby Gear Rocker DELUXE 2in1 L0539 Fisher Price z pozytywką i wibracjami <font color=red>NOWOŚĆ !!!</font>
mamy teraz taki fotelik
Leżaczek Kick&Play C5859, Fisher Price / - Bobomarket Zabawki, wózki dziecięce, artykuły dla dzieci, foteliki, zabawki dla dzieci
ale jest tylko do 9 kilo a Jaś go uwielbia
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
dlatego ja wolałam taki FISHER PRICE LEŻACZEK DO 18KG STAN BARDZODOBRY (268711389) - Aukcje internetowe Allegro
jeden koszt na dłużej
jeden koszt na dłużej
reklama
Kamila my mamy właśnie ten leżaczek
i mały jest nim zachwycony - spędza w nim prawie cały dzień i nawet nie ma mowy o spaniu w łóżeczku w ciagu dnia. Prawdę mówiąc już sobie nie wyobrażam funkcjonowania bez niego. Polecam w 100%
Na allegro możesz go kupić sporo taniej - widziałam nowy za 189 zł
i mały jest nim zachwycony - spędza w nim prawie cały dzień i nawet nie ma mowy o spaniu w łóżeczku w ciagu dnia. Prawdę mówiąc już sobie nie wyobrażam funkcjonowania bez niego. Polecam w 100%
Na allegro możesz go kupić sporo taniej - widziałam nowy za 189 zł
Podziel się: