reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

reklama
Jak wszystko pójdzie po naszej myśli (mały będzie nadal zdrowy i dostanie wizę) to w połowie stycznia lecimy. Juz sie mogę doczekać a moi rodzice odliczają dni - tak bardzo nie mogą się doczekac swojego ukochanego wnuczka :-)

Ja matę też kładę na łóżku, chociaż było napisane w instrukcji żeby nie kłaść na żadnych podwyższeniach, ale to myślę że dla raczkujących dzieci albo takich które już same siadają
Tygrysku jak to zobaczyłam to pomyśłam o Tobie:
Zobacz załącznik 60130

A ja chce mojemu kupić taką matę jak już będzie raczkował :tak:

Zobacz załącznik 60131Zobacz załącznik 60132

świtna ta hustawka! gdzie to mozna kupic? To na wiek ok. 10 miesiecy - prawda? Blimka chyba masz wielką chatę, u mnie to by sie chyba nigdzie nie zmiescila ta mata :(

Juz sie mogę doczekać a moi rodzice odliczają dni - tak bardzo nie mogą się doczekac swojego ukochanego wnuczka :-)
U mnie identycznie:D Ale my lecimy już w sobotę, za 2 dni :rofl2: też już się nie mogę doczekać:)
Carioca my narazie mieszkamy w małym mieszkaniu ale w styczniu się przeprowadzamy więc nie będzie problemu z miejscem poza tym zawsze można matę na trawniku rozłożyć zanim młody zacznie pełzać to już lato będzie:)

Ruda-iza tego skoczka można kupić przez internet na stronie mothercare
to się nazywa bouncer i są też inne jest np. taki z kubusiem puchatkiem:)
nie wiem tylko czy wysyłają też do polski...

reklama
Kamila my mamy właśnie ten leżaczek
275079847

i mały jest nim zachwycony - spędza w nim prawie cały dzień i nawet nie ma mowy o spaniu w łóżeczku w ciagu dnia. Prawdę mówiąc już sobie nie wyobrażam funkcjonowania bez niego. Polecam w 100%

Na allegro możesz go kupić sporo taniej - widziałam nowy za 189 zł :)

Do góry