reklama
Carioca - jesli chcesz kupic mate to polecam taka
SOUND MAT- grająca mata. Uczy chodzić! (315310916) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
sama ja mam a Stasiu jest zachwycony...bo on wydaje dzwieki!
Wielkim plusem tej zabwki jest to ze nie jest zrobiona z materialu tylko okryta taka folia. Dla mojego wiecznie ulewajacego szkraba to jedyne wyjscie bo tak wiecej mata przelezalaby w pralce lub suszac sie a nie na podlodze pod brzuszkiem Stachula i spelnia:-)jac swoje zadanie
SOUND MAT- grająca mata. Uczy chodzić! (315310916) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
sama ja mam a Stasiu jest zachwycony...bo on wydaje dzwieki!
Wielkim plusem tej zabwki jest to ze nie jest zrobiona z materialu tylko okryta taka folia. Dla mojego wiecznie ulewajacego szkraba to jedyne wyjscie bo tak wiecej mata przelezalaby w pralce lub suszac sie a nie na podlodze pod brzuszkiem Stachula i spelnia:-)jac swoje zadanie
zwrocilam na nia uwage na zdjeciach, a ze ma dzwieki to kupilabym ja od razu, ale niestety na calym allegro jej juz nie ma
Dziewczyny - jesli macie mozliwosc to sprawdzie w sklepie SMYK - gdyz tam jest dosc sporo zabawek firmy Smiki..Stas akurat dostal ja w prezencie.Też jej szukałam :-( niestety już jej nie ma
luandzia1
Entuzjast(k)a
Zmiana planow na razie nie kupuje tego polecanego przez was autka bo stwierdzilismy z W ze Zuzia jest jeszcze na to troche za mala (poczekamy az sama zacznie siadac).Robimy za to przemeblowanie w jej pokoju i mala zmiane dekoracji.Kupilismy jej takie naklejki na sciane NAKLEJKI SAFARI DŻUNGLA - DUŻY ZESTAW NOWOŚĆ! (338009200) - Aukcje internetowe Allegro
jeszcze tylko male malowanie i gotowe mam nadzieje ze wyjdzie fajnie. Chcemy jej tez jej kupic materac (taki jak w szkole na lekcjach wf-u) zeby mogla sie na nim bawic ,pelzac itd (potrzebuje coraz wiecej miejsca)
jeszcze tylko male malowanie i gotowe mam nadzieje ze wyjdzie fajnie. Chcemy jej tez jej kupic materac (taki jak w szkole na lekcjach wf-u) zeby mogla sie na nim bawic ,pelzac itd (potrzebuje coraz wiecej miejsca)
H
Harsharani
Gość
Luandzia, doslownie wczoraj ogladalam na zywo naklejki z Kubusiem Puchatkiem i tez powiedzialam sobie ze to Olafowi zrobie
luandzia1
Entuzjast(k)a
Tez zastanawialismy sie nad Kubusiem ale ostatecznie postanowilismy kupic te z safari chyba bardziej beda pasowac do jej pokoiku
dziewczeta zlote...poradzcie mi czy warto ? jak myslicie?
TINY LOVE Świat Odkryć ___ 3-24 miesięcy__
albo co w ogole warto? a cena ? do 200zl gdzies
bo musze zlozyc szybko zamowienie u dziadkow w imieniu Stasia z okazji chrzcin.
A to to bym najchetniej juz teraz kupila Smyk
Luandzia - sliczne te naklejki, lepsze nic Kubus Puchatek...choc to moj bohater wszechczasow to jednak ciut oblatana sprawa...a te? super!
TINY LOVE Świat Odkryć ___ 3-24 miesięcy__
albo co w ogole warto? a cena ? do 200zl gdzies
bo musze zlozyc szybko zamowienie u dziadkow w imieniu Stasia z okazji chrzcin.
A to to bym najchetniej juz teraz kupila Smyk
Luandzia - sliczne te naklejki, lepsze nic Kubus Puchatek...choc to moj bohater wszechczasow to jednak ciut oblatana sprawa...a te? super!
reklama
Atruviell
Wrześniowe mamy'07
He, he, ja też myślałam o tych naklejkach z Kubusiem Puchatkiem. Są prześliczne. Ale muszę poczekać, aż będziemy chłopakom przemeblowywać pokoik, bo trzeba będzie wstawić łóżko piętrowe, więc i tak cała centralna ściana zostałaby zasłonięta. A tak zobaczę gdzie zostanie wolne miejsce, to pomyślimy nad dobraniem odpowiednich kolorów i farb.
Podziel się: