reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

tez mialabym ochote na taka husiawke, ale odpuszczam, Stachu ma ponad 7 kg i rosnie w oczach, zreszta i tak mam taki rozpierdziuch w domu ze kazdy wolny kawalek podlogi jest na cene zlota :-) Szkoda, ale po prostu mamy ten fotelik Fisher price (niestety musimy go niebawem oddac, bo pozyczony) a poza tym fotelik samochodowy - na "biegunach", mozna w nim pobujac i nakarmic.
Teraz powaznie mysle nad spacerowka i lozeczkiem turystycznym - kojcem.

reklama
Carioca widzę że jest jeszcze coś co nas łączy, ja też teraz intensywnie myślą nad łóżeczkiem turystycznym (nowe, używane do pożyczenia nie ważne) i nad spacerówką ale taką parasolkę ze wszystkimi bajerami żeby zimą też można było wybrać się na dłuższy spacer

Tygrysku ja to mysle ze nawet wiecej nas laczy, mowie Ci szkoda ze tak daleko mieszkasz bo bym sie z Toba dogadala.
Ja wlasnie chce taka super spacerowke - na lata, i oprocz tego co napisalas - musi sie łatwo skladac i miescic w moim malym bagazniku.
Łozeczko mi potrzebne bo w marcu jedziemy do moich rodzicow, gdzies maly musi spac, poza tym latem mozna takie lozeczko rozlozyc w ogrodzie. O ciekawe czy jest cos z mositierą?

widziałam na allegro i sa takie, ja potrzebuje łóżeczka najlepiej od lutego do mojej mamy gdzie Wiki będzie spędzac dużo czasu teraz jak wrócę do pracy, a takie turystyczne mogłabym też zabierać np do teściowej czy na jakeś weekendowe wypady nad morze (mamy okoó 120 kilometrów do Bałtyku)

oj Tygrysku...ja mam 10 minut piechota nad morze! hehehe:-D:-D:-D
Kocham morze i plaze o kazdej porze roku.
A lozeczko turystyczne zostalo juz zakupione przez moich rodzicow i sprawuje sie rewelacyjnie, wraz z przewijakiem( ktory na upartego mozna sobie darowac) i moskitiera, taki jak tu

0863c64e740302e9.jpg

KOJEC EUROBABY - 2 POZIOMY W 3 KOL+POZYTYWKA+BUJAK (295860172) - Aukcje internetowe Allegro

rewelka Hruda o to mi chodzilo :)
Ja tez nad morze mam 10 minutek :-) Ale wole trojmiejski park krajobrazowy od Baltyku :-) Ale do parku trojmiejskiego mam 5 minutek :-)))))

reklama
My ostatnio kupiliśmy takie łóżeczko
ŁÓZECZKO TURYSTYCZNE KOJEC L6 ARTI Wys.0zł W-wa (292948790) - Aukcje internetowe Allegro
często jeżdzimy do moich rodziców a oni nie lubią jak mały śpi z nami :)
Tato chciał kupic normalne drewniane łóżeczko ale go przekonałam do takiego. Zwłaszcza, że moja siostra w lipcu rodzi i rzez 2 miesiace bedzie u nich. Narazie przuszła paczka, rodzice rozstawili lożeczko i są bardzo zadowoleni. W nastepny weekend jedziemy je testować :-D

Do góry