reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

Majandra - do 18 kg (a więc mniej więcej do 2,5-3 latka). Ma regulowane oparcie (jedna pozycja dla malutkich niemowlaczków, które nie siedzą samodzielnie, a druga dla maluszków, które już to potrafią).

Shinead - Tymo zareagował na te wibracje zdziwieniem:-) Ale niestety nie są dla niego żadną rewelacją, nie zasypia jak tylko je włączam:-:)-) Tzn.zasypia, ale z identycznym płaczem jak gdziekolwiek indziej.

reklama
Shin, moj Olaf tez nie lubi tych wibracji. teraz przynajmniej sa baterie slabsze, ale na poczatku jak dawalo porzadnie to sie sama balam u tego wlaczac :)

ja sie pochwale, ze zrobilam duuuuze zakuoy Olowi na promocjach teraz i to calkiem dobrej jakosci (adams kids jesli sie ktos orientuje) ;)
Zamierzam na szybko jeszcze kupic fotelik samochodowy, bo jak zobaczylam ceny w Pl to mnie zatkalo.

A my juz nabylismy fotelik do karmienia ProBaby. Wiem ze to moze ciut za wczesnie ale moj J wybywa za tydzien i potem nie bede miala sily sama kupowac i taszczyc ten sprzet...korci mnie by juz Staska w nim usadowic i zaczac karmic. kaszka i sloiczki juz czekaja na pierwsza degustacje:-)

a ja musze pogonic B do tego żeby aprawił i odnowił drewniane krzesełko do karmienia po Szymku dla Wiki, uwazam że te drewniane są praktyczniejsze, bo służą potem jako stolik i krzesełko w pokoiku dziecięcym, a te plastykowe, nowoczesne tez są fane i wygodne i dla mamy i dla dziecka bo czxęsto w restauracjach i np w kfc takie widziałam i korzystałam za starych dobrych czasów.

Masz rację tygrysku , ale nasze plastikowe się odchyla do tyłu i mogę w nim usadzić nawet 5 mies malucha a do tych drewnianych to jednak musza samodzielnie siedzieć. My mamy mały stolik z 2 krzesełkami z Ikei i krzesełko meggy do karmienia (obecnie czeka w piwnicy aż Łukasz dorośnie).

Jasiek dostał taka hustawkę, która jest tez krzesełkiem do karmienia. Fajna sprawa.
0059591.jpg

Ja kupiłam w Smyku w Arkadii to jest Mamas&Papas. Cena troche przerazająca 899 pln, ale mam nadzieje ze bedzie sie dobrze sprawowac.

reklama
Do góry