justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Ja mam taki kojec graco ale malo uzywam ( to prezent od mojej mamy), dostalam tez takie centrum edukacyjne cos jak chodzik tylko dziecko jest w srodku otoczone zabawkami i porusza sie tylko w kolo ( troche idziotyczny ten opis) sa takie na allegro GRACO Zestaw do nauki i zabawy BABY EINSTEIN SUPER (315767218) - Aukcje internetowe Allegro nie taki ale cos w tym stylu ( ten Zyzki ma jeszcze taka opcje ze jak dziecko jest starsze i zaczyna chodzic to mozna z tego zrobic takie cos ze dziecko to pcha i sie podpiera (kolejny idiotyczny opis ale coz...) wcale tego nie uzywam tam pisze ze to jest od 4 miesiecy ale ja mam watpliwosci czy to nie obciaza za bardzo kregoslupa..najchetniej bym to sprzedala , ale mama moglaby sie obrazic
Ale Zuza ma wyposarzenie!
Nie sprzedawaj! Czytałam i słyszalam wiele pozytywnych opinii ekspertów na temat tej "zabawki" Zachęca dziecko do chodzenia,czuje się przy tym pewniejsze,no i zachwuje prawidłową postawę. Nie to co tradycyjny chodzik
Huśtawkę sobie obejrzałam. Fajny bajer. Prawdę powiedziawszy sama bym tego nie kupiła,zbędny wydatek.
A piłkę dostanie na zająca. Świetna. Dzięki za pomysł.
My z takich różniastych urządzeń mamy nosidełko 3-funkcyjne. Nosidełko-fotelik do samochodu, taki bujaczek i stabilny fotelik,zależy jak obrócona jest rączka.
Łóżeczko turystyczne,stacjonuje u mojej mamy(w sumie to dziadkowie kupili przed świętani żeby wnusio miał wygodnie).
Bujawka,ale na takim stabilnym rozstawianym stelażu. Fotelik można przechylić do takiej pół leżącej pozycji i jest tam stoliczek.
Oczywiście niezastąpiona mata edukacyjna.