reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

reklama
dziewczyny zastanawiam sie nad rowerkiem dla Juli i ten mi sie spodobał
https://ssl.allegro.pl/item792711522_rowerek_3kolowiec_confort_girl_smoby_444141.html

tylko nie wiem czy on nie jest zbyt "dziecinny"...tzn odpiwiedni do jej wieku... dodam iż chce go kupić na wisne ale z racji nuuuuuuudów bo młoda śpi to tak sobie już oglądam...

odradzam bo n bank będzie dla niej za mały,za dziecinny do wiosny :tak::tak::tak::tak:
Oliwka miała bardzo podobny juz na ta wiosne i lato i w lecie już nie chciała na nim jeżdzić tylko jeżdziła od kolezanki na dwukołowcu z bocznymi kółkami :tak::tak::tak::tak:
właśnie taki będziemy kupować na wiosnę i koła 14,bo 12 potem za rok bedzie za mały:tak::tak::tak::tak::tak:

Taki traktor kupilismy Mikolajowi chyba na gwiazdke jak mial 2 lata. Oczywiscie byl oszczany jak go dostal,ale nie chcial nim jezdzic,nie wspominam juz o pedalowaniu. W to lato troche pojezdzil,ale tylko dlatego,ze Mateusza na nim ciagnelismy i z zazdrosci zwalal go. Mateusz tez nog nie chcial polozyc na pedaly. Ogolnie ciezko sie im pedaluje. Wiec nie wiem,czy nie lapeij na zywo go obadac
Dokladnie taki maja http://www.allegro.pl/item797661939_traktor_rolly_kid_toys_przyczepa_zielony_od_ss.html

Ostatnia edycja:
Taki traktor kupilismy Mikolajowi chyba na gwiazdke jak mial 2 lata. Oczywiscie byl oszczany jak go dostal,ale nie chcial nim jezdzic,nie wspominam juz o pedalowaniu. W to lato troche pojezdzil,ale tylko dlatego,ze Mateusza na nim ciagnelismy i z zazdrosci zwalal go. Mateusz tez nog nie chcial polozyc na pedaly. Ogolnie ciezko sie im pedaluje. Wiec nie wiem,czy nie lapeij na zywo go obadac
Dokladnie taki maja TRAKTOR ROLLY KID TOYS + PRZYCZEPA ZIELONY OD SS (797661939) - Aukcje internetowe Allegro
Adaś doskonale sobie radzi z pedałowaniem, ale dla mnie to kolejny grat, na który nie będzie nawet miejsca w nowym domu, bo ani garażu , ani piwnicy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no wlasnie Julia nie ma żadnego rowerku i nie wiem czy wogóle będzie się jej podobało pedałowanie....
To tak jak Tuśka:zawstydzona/y: ale takim jak wrzucała link Justyna bawiła się chtnie latem w tej pobliskiej knajpce z placem zabaw ale pedałowanie wogóle jej nie było w głowie:no: pomimo że ją zachęcaliśmy:tak: ale na wiosnę napewno sprawię jej rowerek tylko jeszce nawet nie myślę o tym jaki to miałby być:sorry:

Jak dzieci nie chcą pedałować to może nie rowerek a laufrad na wiosnę? Synek koleżanki już jako dwulatek zasuwał :tak:

reklama
Do góry