reklama
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
dziewczyny powiedźcie mi czy skoro Wiki jeszcze nie mówi, ale juz się zbiera, nie jest już za późno na kupno szczeniaczka uczniaczka bo niektóre dzieci mają już od dawna tego interaktywnego misia?
Ostatnia edycja:
donkat
Fanka BB :)
ja to widze że my to nie tylko z mową jesteśmy do tylu:-(Mateuszek puzli jeszcze nie potrafi ukladac on uklada dopiero to co Majandra ma już schowane i bardzo to lbi ukladać
monia, dobrze ze uklada. Macius jest starszy o m-c, prawda? niektore dzieci nawet tego, co Mateuszek nie potrafia. Julitka te nowe puzzle tez nie uklada dokladnie sama, bo nie ptrafi dokladnie wetknac w otworki, tylko wklada w odpowiednie miejsce a reszte robie ja
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Rozmawiałam z rehabilitantką i jest na NIE To samo się dzieje z nóżkami i biodrami co przy jeździkach.Agulka, kupilas tego dmuchanego osiolka do skakania? ja wlasnie przegladam allegro, spisuje ceny i jutro moze uda mi sie sprawdzic, jakie sa w sklepach
Bo widzisz, ja wprowadziłam puzzle jak Maciuś miał jakieś 10 miesięcy, więc nic się nie martw, szybko Mateuszek je opanuje i nadgoni inne dzieciaczki.ja to widze że my to nie tylko z mową jesteśmy do tylu:-(Mateuszek puzli jeszcze nie potrafi ukladac on uklada dopiero to co Majandra ma już schowane i bardzo to lbi ukladać
Po co? Ucz ją już niech sama wkłada.a reszte robie ja
donkat
Fanka BB :)
Rozmawiałam z rehabilitantką i jest na NIE To samo się dzieje z nóżkami i biodrami co przy jeździkach.
ooo, jak dobrze ze jeszcze nie kupilam;-)
ja nie rozumiem ejdnego: po jaka cholere wymyslaja i produkuja takie niezdrowe dla dzieci zabawki?przeciez nie kazdy rodzic jest taki madry i wie, czym to dziecku grozi
szukam tez figurek zwierzat podworkowych. u Wiktorka julitka znalazla swinke i koze i miala z tego powodu wielka radosc
nie nie kupiłam, bo czekałam na wiosnę a może zastrzyk kasyAgulka, kupilas tego dmuchanego osiolka do skakania? ja wlasnie przegladam allegro, spisuje ceny i jutro moze uda mi sie sprawdzic, jakie sa w sklepach
reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Ja znalazłam ich masę w jednym sklepie, ale są strasznie drogie, bo po ok. 25 złszukam tez figurek zwierzat podworkowych. u Wiktorka julitka znalazla swinke i koze i miala z tego powodu wielka radosc
Podziel się: