Dlatego nie kupujemy małemu drogich zabawek bo u nas furorę robią: zmiotka, kubeczki po jogurtach( szał), gazety, książeczki i małe resoraki. Ostatnio zauważyłam, ze zaczęła go interesować ciężarówka ( w końcu;-)) z klockami. Lubie tez grać w piłkę i balonikiem.A z innej beczki - co jest zabawkowym przebojem u Waszych maluchów? Bo wiecie co zauważyłam? Ze te zabawki, na ktore najwiecej wybulilam, rozwijajace, uczace, śpiewające, cuda widy kwiatki - to interesuja Stasia pierwsze 15 minut. A przebojem sa klocki za 9 zł, drewniana układanka, kubeczki takie z ikei i zwykłe garnki.
reklama
Dziewczyny czy któraś z Was ma odkurzacz dla dzieci??
ja się zastanawiam na zakupem tego ODKURZACZ + ZESTAW sprzątaczki (557462800) - Aukcje internetowe Allegro
i nie wiem czy warto...
ja się zastanawiam na zakupem tego ODKURZACZ + ZESTAW sprzątaczki (557462800) - Aukcje internetowe Allegro
i nie wiem czy warto...
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Maciuś ma odkurzacz bez zestawu i w ogóle go nie interesuje. Za to jego koleżanka dziś nim odkurzała Mimo że ma w domu podobny;-)
chcę kupić taki stoliczek:
STOLIK MAMUT mammut + 2 krzesełka $$$$$$$$$$$$$$$ (562938660) - Aukcje internetowe Allegro
podoba mi się że ma schowek, tylko zastanawia mnie ten plastik, czy nie będzie się tłukł i lamał.
STOLIK MAMUT mammut + 2 krzesełka $$$$$$$$$$$$$$$ (562938660) - Aukcje internetowe Allegro
podoba mi się że ma schowek, tylko zastanawia mnie ten plastik, czy nie będzie się tłukł i lamał.
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
ja też bym się nad tym zastanowiła. mam wrażenie,że błyszczący plastik jest bardziej kruchychcę kupić taki stoliczek:
reklama
Podziel się: