reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

A z innej beczki - co jest zabawkowym przebojem u Waszych maluchów? Bo wiecie co zauważyłam? Ze te zabawki, na ktore najwiecej wybulilam, rozwijajace, uczace, śpiewające, cuda widy kwiatki - to interesuja Stasia pierwsze 15 minut. A przebojem sa klocki za 9 zł, drewniana układanka, kubeczki takie z ikei i zwykłe garnki.
Dlatego nie kupujemy małemu drogich zabawek bo u nas furorę robią: zmiotka, kubeczki po jogurtach( szał), gazety, książeczki i małe resoraki. Ostatnio zauważyłam, ze zaczęła go interesować ciężarówka ( w końcu;-)) z klockami. Lubie tez grać w piłkę i balonikiem.

reklama
Znajomi co nieraz pisałam Wam o ich córeczce Wikusi -Kuba ją ostatnio pobił - ma podobny odkurzacz co przy używaniu śpiewa :) rewelacja, ale oni za niego dali ponad 100zł

My mamy odkurzacz Plaskool,przy odkurzaniu mówi razem ze szczotką różne smieszne rzeczy.jak ja odkurzam ro Oliwka bierze swój i odkurzamy razem.Ale żeby aż tak często to się nim nie bawi.Na poczatku owszem

My w sumie nie daliśmy za ten odkurzacz dużo bo kupiłąm go na allegro-uzywany ale praktycznie jak nowy żadnej nawet ryski nie ma.W sklepie kosztuje 150zł a ja dałąm za niego 50zł.To myslę że cena przystepna.

reklama
no właśnie, zadałam pytanie sprzedającemu gdzie to jest produkowane i czy ma certyfikat CE. Bo nazwa mammut sugerowalaby ze to ikea, a to nie ikeowe. Chyba to jakiś badziew.

Do góry