reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki dla grzecznych i niegrzecznych dzieci :)

A+t+a Sprawdzi Sie Jak Nic Ala Bedzie Zachwycona Tak Jak Nadia I Mały Przyrzadem Gimnastycznym Fishera Bardzo Podobny Do Tego

reklama
trini - super pokoik - tylko pozazdrościc Ani
Heksa - strasznie mi przykro - ale ja dopiero dzisiaj tu zajrzałąm :-:)-(- ojej szkoda. Może byśmy sie spotkały.:-:)-(
ale tak na zapas:
super jest ASKOT - hurtownia

jedna jest na Sztaboej 32 a druga koło mnie - ul. św Jerzego ( koło Hubskiej) - ta druga jest koło mnie - a wiec mogłybysmy tam razem isc.

strasznie mi smutno, ze tego nie zauwazyłam

czarownica nawet nie przyszło mi do głowy, że będzie patrzeć w gwiazdy, ale rzeczywiście będzie mogła :-)
kate mój kochany mąż sprezentował mi tą książkę i czytam z zapartym tchem, mimo tego, że już byłam na tym w kinie. Książka jest zdecydowanie lepsza :-)
a+t+? śliczna ta zabawka dla Aluni. Oby się fajnie nią bawiła :-)

reklama
a+t+a fajna ta zabawka naprawde!! my tez chcemy kupic Zosi zabawke tylko ze ja choruje na krzeselko uczydelko:)
wczoraj zosia dostala od mojego brata fajna zabawke Bawismieszka - bardzo sie jej podoba i ma gumowe uszka ktore moze sobie gryzc:)
Zabawki - Fisher Price bawi

Do góry