reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki dla grzecznych i niegrzecznych dzieci :)

Trin cudwonie mieszkac w domku,zawsze marzylo mi sie taki sliczny pokoik na poddaszu,bardzo fajnie urzadzne:-) Duzo wam jeszcze zostalo do remontowania czy juz skonczone???

A my dzis dostajemy pierwsza wyplate i jutro na zakupy,za to ze byla taka wyrozumiala;-) niunia kupie jej nowe zabawki,oraz do kapieli siedzonko bo z foczki wyrasta i gumowe kaczuszki do pluskania:tak: A i w wekend przywozimy chodzik,znajoma nam sprzedaje urzywala go tylko 3 miechy wiec parwie nowe:-)

reklama
trini piękny pokój wklej zdjęcia domku pytałam czy mieszkasz w Bytomiu bo jaj jestem z siemianowic wiec moze sie kiedys umóiwmy?:-)

Sliczny pokoik!!! Ania usypiajac bedzie patrzyla w gwiazdy:)

wlasnie a co wy sadzicie o chodzikach?? podobna maja wycofac je z produkcji bo niezdrowe!!!! my nie kupujemy chodzika

Czarownica, każda mama robi według własnego uznania :) Ja myślę że 20 minut dziennie nie zaszkodzi, to samo dotyczy skoczka. Jednak też się zastanawiamy i dziadek Mikołaj czeka na odpowiedź ;-)

reklama
Do góry