reklama
trini - super pokoik - tylko pozazdrościc Ani
Heksa - strasznie mi przykro - ale ja dopiero dzisiaj tu zajrzałąm :--(- ojej szkoda. Może byśmy sie spotkały.:--(
ale tak na zapas:
super jest ASKOT - hurtownia
jedna jest na Sztaboej 32 a druga koło mnie - ul. św Jerzego ( koło Hubskiej) - ta druga jest koło mnie - a wiec mogłybysmy tam razem isc.
strasznie mi smutno, ze tego nie zauwazyłam
Heksa - strasznie mi przykro - ale ja dopiero dzisiaj tu zajrzałąm :--(- ojej szkoda. Może byśmy sie spotkały.:--(
ale tak na zapas:
super jest ASKOT - hurtownia
jedna jest na Sztaboej 32 a druga koło mnie - ul. św Jerzego ( koło Hubskiej) - ta druga jest koło mnie - a wiec mogłybysmy tam razem isc.
strasznie mi smutno, ze tego nie zauwazyłam
a tak wogóle to sie miłam pochwalic - ku[iłam Mirkoi chystawke. Jest wrecz zachwycony.
oto ona
2o2 HUŚTAWKA dla dziecka - huśtawki NOWE KOLORY (140092905) - Aukcje internetowe Allegro
a to dla heksy
Askot - hurtownia artyku
oto ona
2o2 HUŚTAWKA dla dziecka - huśtawki NOWE KOLORY (140092905) - Aukcje internetowe Allegro
a to dla heksy
Askot - hurtownia artyku
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
czarownica nawet nie przyszło mi do głowy, że będzie patrzeć w gwiazdy, ale rzeczywiście będzie mogła :-)
kate mój kochany mąż sprezentował mi tą książkę i czytam z zapartym tchem, mimo tego, że już byłam na tym w kinie. Książka jest zdecydowanie lepsza :-)
a+t+? śliczna ta zabawka dla Aluni. Oby się fajnie nią bawiła :-)
kate mój kochany mąż sprezentował mi tą książkę i czytam z zapartym tchem, mimo tego, że już byłam na tym w kinie. Książka jest zdecydowanie lepsza :-)
a+t+? śliczna ta zabawka dla Aluni. Oby się fajnie nią bawiła :-)
Miala taka byc. Nie kupilismy jej praktycznie zadnej zabawki od urodzenia. Ma jedynie kilka grzechotek i maskotek od rodziny i znajomych, ale z tego powoli wyrasta. Mysle, ze czas na pierwszy super prezent od rodzicowfiuu, tzw. full wypas ta zabawka ;-)
reklama
czarownica
Fanka BB :)
a+t+a fajna ta zabawka naprawde!! my tez chcemy kupic Zosi zabawke tylko ze ja choruje na krzeselko uczydelko
wczoraj zosia dostala od mojego brata fajna zabawke Bawismieszka - bardzo sie jej podoba i ma gumowe uszka ktore moze sobie gryzc
Zabawki - Fisher Price bawi
wczoraj zosia dostala od mojego brata fajna zabawke Bawismieszka - bardzo sie jej podoba i ma gumowe uszka ktore moze sobie gryzc
Zabawki - Fisher Price bawi