reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki dla grzecznych i niegrzecznych dzieci :)

Gosiek przykro mi równiez ale nic straconego bo w tym tygodniu jade do szpitala 40lecia do poradni kardiolog. z Natalą i mam nadzieje ze puszcza nas do domu.Zrobią tylko badania i konsultacje w poniedziałek mam dzwonic.
A tak wogóle to wiedzoałam ze bedą cyrki pojechałam do tego szpitala w piątek okazało sie ze poradnie i nic nie czynne bo se odbieraja wolne za 11-go wracając z BABY MAXa na samym środku krzyzówki padło mi ałto ok 15 i do 18 stałam za udało mi sie je w koncu scholowac(NATALA Cały czas była w aucie ze mną) warsztaty nie pracowały znalazłam na psim polu i cudem tam sie udało dostac. Naprawili mi auto o 12 w nocy musiałam latac po wrocku za jedzeniem i pieluchami bo wziełam na 1 dzien a wyszły 2 bo wróciłam po naprawie dopiero wczoraj koszmar.

reklama
Maxin całe szczescie usneła ok 16 i spała do 18 opatuliłam ją swoja kurtką aby nie zmarzła a sama dygotałam potem juz spokojna była fakt cgyba tylko raz dała popis ale i tak chwalic ja za to co musiała wytrzymac.

reklama
My dzisiaj kupiliśmy tego konika sassy,

<OK> SASSY - MÓJ PIERWSZY KONIK....POLECAM (138660147) - Aukcje internetowe Allegro

zobaczymy ... mam nadzieje ze się spodoba. Zresztą kupiliśmy jeszcze krzesełko do karmienia Peg Perego /prima pappa/ i się spłukaliśmy :baffled: A jeszcze w tym miesiącu czeka nas zakup na Mikołaja :happy:

Lilith też się przymierzam do tego młotka ale poczekam co na to Judyta ;-)
A+t czekam też na wrażenia Aluni na ten stolik ... fajne to ...;-)

Do góry