reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki dla grzecznych i niegrzecznych dzieci :)

Trini Amelka też ma te puzzle drewniane i nawet jej się podobają :)))
U nas mikołaj przyniósł : 2 pluszowe bujaki, domek do którego wrzuca się do sortera misie, potem aby je wyciągnąć to trzeba dopasować odpowiedni kolor do klucza do takiego samego koloru drzwi (każdy miś ma osobne drzwi) . Amelka dostaje przy tym białej gorączki !!!
Ja jej kupiłam takie klocki puzle, kółka i takie jeszcze "gwiazdki" można to wszystko połączyć bo to jjest w jednym zestawie i robić różne figury. Cały ten komplet kosztuje niecałe 30 zł i jest super !!!
My nie możemy kupić odkurzacza bo nie mamy dywanów, wiec sami nie mamy odkurzacza :))) I moje biedne dziecko nawet nie wie do czego to służy :))))

reklama
Adasiowi Miko przyniosl samochody, no bo jak, i wiertarke na baterie. Caly wieczor maly naprawial sciane, fotel i swoje lozeczko:-D Rano za nic nie moglismy jej znalezc, bo adas zaczal rozne rzeczy sobie kitrac w rozne miejsca (ostatnio butelke znalazlam w szufladzie pod piekarnikiem). Pytam go wiec "Gdzie twoja wiertara??" a on leci do pokoju i wrzeszczy "Jeeeeeest". Patrze, a on stoi przy gitarze :-) Noo, brzmi podobnie :-D A wiertara znalazla sie w tomka szafce z ciuchami :laugh2:

Ewe mogłabyś podać jakiś link do tego domku i do tych puzzli? Lub Podać nazwę i firmę lub chociaż wkleić zdjęcia?

U nas mikolaj udany :D
Krysia dostala w przedszkolu: cymbalki i od nas cymbalki, a jak zadzwonila moja mama ze na gwiazdke ma ... cymbalki, to myslalam ze padne, stwierdzilismy ze 3 cie to juz przesada i mama je oddala dla domu dziecka, gramy sobie codziennie, ja wygrywam jakas melodie prosta co mi sie przypomni a Krysia na drugich nasladuje i brzdaka po swojemu, fajnie jest

na gwiazdke szykuja sie za to takie bajery ze glowa mala, chrzestna Krysi juz zkupila Zabawki, puzzle i gry dla dzieci. Sklep Tuptus: KOLEJKA THOMAS BIG SET,TOMEK I PRZYJACIELE Tomy /7402/
jestem pod wrazeniem :szok:, Krysia te bajke uwielbia, a kolejki wszelkie tez wiec bedzie miala radoche, a co wazniejsze tata bedzie z nia nad tym siedzial :-D
moi rodzice zapowiedzieli ze kupili: gre dla dzieci 2-4 lat (nie umiem jej opisac cos z pokazywaniem w jakim pomieszczeniu w domu znajduja sie jakie przedmioty) do tego klocki drewniane, stos ksiazek i garnki plastikowe
jeszcze nie wiem co chrzestny planuje bo reszta na pewno ciuszki, jak juz wszyscy ja obdaruja to na koncu ja z mezem kupimy jej cos od nas, kusi mnie reklama vtech, takie gry na telewizor dla dzieci, myslalam o laptopie, ale te wyswietlacze sa taki male, a na tv byloby ladnie widac, a jesli nie to kupimy jakas slizgawke albo piaskownice do ogrodu, jeszcze nie zdecydowalismy

ja jestem bardzo ZA zabawkami imitujacymi prawdziwe przyzady typu miotla, okurzacz, garnki, telefon itp

w koncu dotralm do tego watku,ciezko ostatnio mi znalesc czas

u nas mikolajki udaly sie,Natalka dostal domek w krztalcie buta i teletubisia,bawi sie nimi caly czas.....ma radoche,w niedziele bylimy na zorganizowanej przez laski z babybomm mikolajaki i tam tradycyjnie dostala paczuszke z slodyczami,impreza byla czadowa,tylko dzieci baly sie mikolaja,ale z czasem sie przyzwyczaily;-)

toola super to misteczko,fajny pomysl,ja poprosilam dziadka aby jej sparwil cos podobnego,ale z nodim:-)

wogole super zabawki dostaly dzieciaki

kasiaczek to spoczko,taki moglam bym zniesc:-D

ewa swietne te klocki:tak:

Nie wiem gdzie to wcisnac, wiec wciskam tu: sympatyczny wierszyk -

raczki robia KLAPU KLAP
nozki robia TUPU TUP
tutaj swoja glowke mam
a na brzuszku BAM BAM BAM

oczka patrza tu i tam
buzia robi AM AM AM
tutas swoje uszka mam
a na nosku sobie gram :happy2:

reklama
Ewe bardzo Ci dziękuję za informacje. Akurat wczoraj byłam w Smyku i oglądałam ten domek. Bardzo fajny. Te klocki też są bardzo fajne.

Do góry