reklama
kasiaczek82
Majowa Mama 2006
no no super te zabawki :0 my mamy taka zabe uczaca podobna do pieska
a z tymi cenami zabawek to przesadzaja naprawde
a z tymi cenami zabawek to przesadzaja naprawde
mój dostał szczeniaczka od znajomych w pracy - bawił sie nim 1 dzień - teraz leży w kącie i zbiera kurze
idealnym hitem dla mirka są klocki drewniane - takie z obrazkami - kupione w Bierdonce po 10 zł - potrafi się nimi bawić nawet z godzinę - po 3 razy dziennie - tzn. układa szlaczki na dywanie, albo ja układam wieżę a on rozwala ją itp.
idealnym hitem dla mirka są klocki drewniane - takie z obrazkami - kupione w Bierdonce po 10 zł - potrafi się nimi bawić nawet z godzinę - po 3 razy dziennie - tzn. układa szlaczki na dywanie, albo ja układam wieżę a on rozwala ją itp.
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
moja zadna zabawką dłuzej niz 5 min sie nie pobawi no garnuszkiem na klocuszek tak dłuzej...
Ferula
Fanka BB :)
u nas była faza na książeczki, potrafiła długo oglądać, komentować i wszystko pokazywał paluszkiem, który wcześniej śliniła(nie wiem kto ją tego nauczył), a teraz najfajniejsza zabawa to piłki-trzęsie się jak je widzi, aż krzyczy z podniecenia(mamy ich 4 różne)i wszystkimi naraz chce się bawić tzn.ona rzuca, ja mam je podnosic i do niej kulać.
Heksa kupilaś ten rowerek już ????
Moja Amelka dostała taki z barierką itp ale nie można dziecka zostawić w tym nawet na minutkę, bo te cholery wbrew pozorom są bardzo wywrotne, wystarczy że się pochyli i rowerek od razu leci !!! Moja już zaliczyła dwa razy na nim upadek. Generalnie to jest fajna zabawka, ale tylko pod stałym nadzorem
Moja Amelka dostała taki z barierką itp ale nie można dziecka zostawić w tym nawet na minutkę, bo te cholery wbrew pozorom są bardzo wywrotne, wystarczy że się pochyli i rowerek od razu leci !!! Moja już zaliczyła dwa razy na nim upadek. Generalnie to jest fajna zabawka, ale tylko pod stałym nadzorem
T
Tamarunia
Gość
Jestesmy juz po urodzinach(28 kwiecien) i wilekim party, wiec mamy duzo zabawek. Zobaczymy , ktora bedziem hitem sezonu. A jest stoil z roznymi przyciskami, melodyjkami, pianinem itp, samochodzik , na ktorym Hafsa moze sie odpychac, drewniany "pajacyk" , nawet tablica do malowania i scierania, na ktora Hafsa jest za mala, bo nie kuma o co chodzi.
Kupa zabawek.
Dzieci sa w tych czasach rozpieszczane......
Kupa zabawek.
Dzieci sa w tych czasach rozpieszczane......
reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
ewe tak jutro dostaniemy na roczek wiec fotki wkleje po tym długim weekendzie mała co prawda juz sie bawiła i powiem ze byłam w szoku bo jest zauroczona i jedyna rzecz która moze ja ode mnie oderwac.