reklama
Mój Kacper tez normalnymi zabawkami to bawi się dwie minuty a najlepsze są te nie zabawki :
klucze, listwy, kable , piloty ( choś już zpowszedniały ) telefony też, garnki, szuflady, folje, buty, kapcie, szczotki, suszarki itp....
klucze, listwy, kable , piloty ( choś już zpowszedniały ) telefony też, garnki, szuflady, folje, buty, kapcie, szczotki, suszarki itp....
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
ja mam podobny stolik na 6-m-cy Natala go dostała na wyrost ale niestety nie bardzo ja intryguje...
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
Olus już dostał kilka zabawek na roczek na tej wcześniejszej imprezie... rowerek, basenik nadmuchiwany, zjeżdżalnie, reszta prezentów jest w pieniążkach i jak coś fajnego wypatrzę to mu kupię...
Ja wprost uwielbiam mu coś kupować, wiec co chwilkę ma jakąś nową zabaweczke
Ja wprost uwielbiam mu coś kupować, wiec co chwilkę ma jakąś nową zabaweczke
reklama
Kupiliśmy Ignaśkowi taką betoniarę ale jes super! Te klocki ktore się wklada w otworki wiecie, po nacisnieciu zmieniaja sie w zwierzatka! Wszystko jest bardzo ladnie i solidnie zrobione a dzwieki dosc przyjemne nawet w wiekszosci.
Zabawki Kiddieland - zabawki dla niemowl�t, zabawki dla dzieci, zabawki edukacyjne
Do tego nie moglam sie oprzec i zamowilam to:
KsKIDS - JESTEM SZEFEM _____ DUŻY SMOK Z PIŁKAMI (196363415) - Aukcje internetowe Allegro
Aga
Zabawki Kiddieland - zabawki dla niemowl�t, zabawki dla dzieci, zabawki edukacyjne
Do tego nie moglam sie oprzec i zamowilam to:
KsKIDS - JESTEM SZEFEM _____ DUŻY SMOK Z PIŁKAMI (196363415) - Aukcje internetowe Allegro
Aga