reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki dla grzecznych i niegrzecznych dzieci :)

A ja polecam z zabawek wózeczek dla lali - parasolkę, można złożyć i schować do kosza w wózku. U nas to hit podwórkowy.

reklama
a to naszrowerek który dostalysmy od cicoci

img2661io3.jpg

ujecie 2
img2662dv7.jpg

super zabawki dzewczyny ja kupiłam szczeniaczka uczniaczka i tak jak u gosi leży w końcie czasami ja sie nim pobawie:)

Hekas super zabawki i rowerek

moja jest na etapie zabawek przy ktorych moze stac i naciskac wkladac roznosci,zyrafka caly czas sie bawi,pileczki niezle wrzoca,patrzy gdzie wyleca,tanczy przy niej,wiec jest hitem,mysle ze wlasnie ten edukacyjny stol tak sie nazywa?wpadnie jej w gust i cos do pchania urodzinki juz tuz tuz,pogoda na razie jest ok,oby tak bylo 20maj;-)

U nas nadal numer jeden to piłeczki młody bawi sie nimi cały czas!!!
Heksa fajny rowerek Marcin ma taki dostac od chrzestnej na roczek.

dla moje Maryśki najlepsze zabawki to :

buty
szczotki wszelkiego rodzaju (do zębów, do szorowania, do włosów)
puste buteleczki po kosmetykach
wszelkiego rodzaju sznurki
piłki
dmuchany basen za 15 zeta (mam w domu go nadmuchanego - oczywiscie bez wody i Maryska siedzi w nim notorycznie) - wymiary - UWAGA 1,5 na metr wiec trochę miejsca zajmuje
gwizdek
kijki
łopatka do piasku (ostani krzyk mody)
pudełka
reklamówki
moja majtki jako nakrycie głowy i rajstopy również moje jako szaliczki
pokrywki
łyżki

Z zabawek sklepowych jedynie do Rajskiej Wyspy wykazuje zainteresowanie.
Czyli mam oszczędności nie?

Głuszek, fajne takie ekonomiczne dzieci.
Kubeł kocha: świeczki do podgrzewacza, skarpetki, listwy podłogowe, klamerki, kable, piloty, zapałki, szuflady, drzwiczki od zamrażarki i nie tylko, paski, żywe pająki :-)

reklama
Do góry