reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki dla grzecznych i niegrzecznych dzieci :)

kurcze chyba jez go kupie i chyba nie jest az taki drogi szczerze mówiąc myslałam ze wiecej to bedzie kosztowac

reklama
Jest naprawdę bardzo fajny :tak: Ale ja nie wiem czy Kacper zwracałby na niego uwagę no może przez chwilę. On nie ma czegoś takiego żeby się tak rwał i przyzwyczajony był do jedej zabawki ( no wyjątkiem jest pudełko po kremie Sudokrem to się rwie jak go widzi otwiera zębami i zamyka sam:tak: i ono wyprowadzi go z największych łez no "zabawka" bomba :-D )
My bardziej myślimy żeby kupić mu taki chodzik- jeździk to może by się uczuł przy nim chodzić:confused: widziałam że Anusia Trini ma taki !

Weronika też ma szczeniaczka - lubi go ale nie uwielbia - jak ma dzień to bawi się nim cudnie, przyciska, cieszy się, z miłością obgryza i oblizuje ;-) jak wszystko z resztą, czasami tańczy na pupie do tych piosenek... ale bardzo interesuje ją druga strona, czyli miejsce gdzie jest ukryty włącznik pod koszulką, to jest dopiero ciekawa sprawa :tak:

mnie teżsie podoba taki rowerek ale Marysia jest za mała na takie coś - ona chce grzebać wszędzie i prawie mi spadła z takiego rowerka jak ją posadziłam w sklepie:-(

Basiek odpisałam dwa posty nizej na tej samej stronie co pytałas:laugh2:
Głuszku a ten roewerek ma przeciez taką specjalną barierke zabezpieczającą własnie aby mluszek nie wypadł.

My wczoraj kupilismy Judi super zabawke!jest nia zachwycona!!!Pokaze jutro zdjecia bo niewidzialam nigdzie w necie.

reklama
gdziewczyny ile płąciłyście ze szczeniaczka uczniaczka i gdzie kupowałyscie bo na necie w wiekszosci sklepów jest nie dostepny a w smyku i na laegro 145 zł

Do góry