reklama
Weronika do buzi bierze wszystko co tylko wpadnie jej w ręce - czasem udaje że ogląda, coś tam sobie mruczy, tylko spuszczę ją z oka - natychmiast wszystko oplute i wyciamkane, pilot, komórka, gazeta, pudełko od chusteczek, ostatnio prawie moje kapcie (zdążyłam wyrwać ;-))
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
lilith to prawda, że teraz mniej biorą do buzi (chyba, że jakieś zęby idą to wtedy strasznie) Zauważyłam, że najpierw oglądają dokładnie a potem próbują ;-) No i jeszcze nauczyły się rzucać wszystkim co popadnie i patrzą co się dzieje i jak głośno
I@nka
Mama majowa'06 Entuzjast(k)a
Chciałabym kupic młodemu jakos zabawke przy której mógłby wstac, cos wrzucic, byłby jakis dzwiek itp. Moze doradzicie??? Szukałam na allegro ale jakos trudno sie zdecydowac.
Np taka znalazłam
FISHER-PRICE PIŁECZKOWA ZJEZDŻALNIA @NOWA@ OD SS (170448041) - Aukcje internetowe Allegro
Np taka znalazłam
FISHER-PRICE PIŁECZKOWA ZJEZDŻALNIA @NOWA@ OD SS (170448041) - Aukcje internetowe Allegro
ja niemam pojecia jaka kupic zabawek bo mloda nie siedzi wogole.wszystkie zabawki co ma musze ukladac tak by byly na takiej wysokosci jak stoi...idiotyzm....
Trini co do zucania to juz jej przeszlo robila tak ze 3 miesiace temu i nie znosilam tego.
Ale jak patrze juz na niektore roczne dzieci to one nic do buzi nie wsadzaja.i wlasnie jak przeciez wezme Jud do piaskownicy to piachem zacznie sie obrzerac?
Trini co do zucania to juz jej przeszlo robila tak ze 3 miesiace temu i nie znosilam tego.
Ale jak patrze juz na niektore roczne dzieci to one nic do buzi nie wsadzaja.i wlasnie jak przeciez wezme Jud do piaskownicy to piachem zacznie sie obrzerac?
reklama