reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki dla grzecznych i niegrzecznych dzieci :)

reklama
Weronika do buzi bierze wszystko co tylko wpadnie jej w ręce - czasem udaje że ogląda, coś tam sobie mruczy, tylko spuszczę ją z oka - natychmiast wszystko oplute i wyciamkane, pilot, komórka, gazeta, pudełko od chusteczek, ostatnio prawie moje kapcie (zdążyłam wyrwać ;-))

Moj tez wszystko ciamka i to własnie teraz bardziej bo jakos jak był malutki to nie bardzo tylko takie mieciutkie jakies zeczy...materiałowe itp...a teraz przeciwnie i w sumie im b. twarde tym lepiej:tak:

lilith to prawda, że teraz mniej biorą do buzi (chyba, że jakieś zęby idą to wtedy strasznie) Zauważyłam, że najpierw oglądają dokładnie a potem próbują ;-) No i jeszcze nauczyły się rzucać wszystkim co popadnie i patrzą co się dzieje i jak głośno :-D

Młody tez rzuca strasznie zabawkami i najlepiej na płytkach i panelach bo taj jest głośno. No i czekam kiedy rozbije lustro!!

ja niemam pojecia jaka kupic zabawek bo mloda nie siedzi wogole.wszystkie zabawki co ma musze ukladac tak by byly na takiej wysokosci jak stoi...idiotyzm....

Trini co do zucania to juz jej przeszlo robila tak ze 3 miesiace temu i nie znosilam tego.
Ale jak patrze juz na niektore roczne dzieci to one nic do buzi nie wsadzaja.i wlasnie jak przeciez wezme Jud do piaskownicy to piachem zacznie sie obrzerac?

ja Natalce chce kupic takli stolik
c5522b1ol0.jpg

takie cos tez jest fajne
c5523b1cz6.jpg

reklama
Do góry