kinia dziś zjadla Ewy obrazek,ale był dramat...ewa się wkurzyła,ale już się pogodzily kinia uwielbia barbie tą z 12 tańczących księżniczeki grające rózne,a ewa w jej wieku najbardziej lubiła samochody i do tej pory lubi,a lalki nie wiem warum zawsze coś tracą najpierw wyrywała głowy,ręce,nogi,żeby do środka zajrzeć...albo lapała za nogi i łbem waliła o ścianę...mała sadystka!!!!
reklama
NATKA odkad czworaczkuje bawi sie wszytskim dzis miala radoche z koperty,oczywiscie czesci zjedzona no i wszytsko dotyka jednym wskazujacym plcem,super pokazuje nim co chce,gdzie chce isc,ale najlepsza zabawka jest maskotka malpka,ma na imie MARCEL,pewnie ze zdiec kojarzycie:-)
Boszeee u nas też gazety po całym domu się walają szczególnie jak tatuś zostaje z córcią. Wtedy daje jej wszystko, żeby tylko mieć święty spokój. A ja wracam z pracy i wyjmuję jej z buzi przeżute resztki gazet. A ile zje zanim wrócę???
No faceci to czesem tak pilnuja dzieci zeby tylko sie czyms zajeło i dało spokoj...moj tez jak siedzi z małym jak jestem w domu i cos robie to gapi sie w tv a ze ma nie podzielną uwage to qrna mały robi jakies głupoty a ja musze mu zwracac uwage zeby on zwrocił uwage na małego Oczywiscie czesto tez sie super bawia ale jak juz sie ktoremus znudzi to kazdy robi swoje hmm...
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
angie hihihi Mój ma podobnie, tylko patrzy w komputer ;-) zamiast w tv.
A jeśli chodzi o gazety i wszystkie papierowe rzeczy to pilnuję żeby nie miała niczego takiego pod ręką. Celuloza jest trochę niebezpieczna, bo jest niestrawna. Moja teściowa mówi, że taki papier może się przykleić na jelitach i jest ból :-( Już lepiej jak zje piasek, bo wysra ;-)
A jeśli chodzi o gazety i wszystkie papierowe rzeczy to pilnuję żeby nie miała niczego takiego pod ręką. Celuloza jest trochę niebezpieczna, bo jest niestrawna. Moja teściowa mówi, że taki papier może się przykleić na jelitach i jest ból :-( Już lepiej jak zje piasek, bo wysra ;-)
Autum ale fajne pojazdziki co to za firma bo nie moge dojzec...
To fisher price
reklama