reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki dla grzecznych i niegrzecznych dzieci :)

Autum fajna zabawka! My mamy te klocki z Fischer były z żółwiem i młody uwielbia sie nimi bawic tzn bije nimi o podłoge i o zgrozo o lusrto!!!!:wściekła/y: :szok:

reklama
moja pilki sensoryczne uwielbia stuka nimi turla,dlugo sie nimi zajmie,ostatnio na urodzinach u kolego caly czas stala przy stoliku,ktory ma rozne przyciski na blacie,na roczek wiem co juz powiedziec dziadka;-)

U nas ostatnio na topie lala- bobas. Wyciągnęłam ją tak z głupia frant a teraz Pola wszędzie ją ze sobą ciągnie (mimo, że jest niewiele większa od niej), karmi ją chrupkami, daje smoka, wali po głowie i robi gili- gili w stópki:tak::-D

Mlody lubi sie bawic takim misiem z fischer price on jest z tej serii ganruszek na klocuszek. spiewa, mowi wiersze i rozne slowa np jak sie go dotknie za noge to mowi noga, albo ze sie fajnie bawisz, kocham Cię, papa i takie rożne.

l@nka moja Ania też uwielbia się bawić szczeniaczkiem-uczniaczkiem, naciska sobie na nogę, rekę, nosek, uszko i jak piesek śpiewa ona klaszcze w rączki :-)

Młody bardziej z przypadku na niego przyciska;-) ale tez lubi jak cos spiewa i mówi.

kasiunka moja Ania też się bawi takimi lalkami, tylko od swojej starszej siostry :tak: One sobie spokojnie leżą na łóżku, a ta je bierze i zazwyczaj buzi-buzi daje :-) a potem zwala z łóżka :-D

Hihi smieszna ta Anulka:-D A moj ostatnio lubi ogladac i rwac gazety tylko musze pilnowac zeby sie nie nazarł:baffled:

Angie u nas to samo wszelkie gazety i książki są targane i jedzone, i co najdziwniejsze bardzo Julci smakują:confused:

reklama
Ignac jak dorwie coś kartkopodobnego to zawsze próbuje drzeć a jak okazuje się że to jest książeczka np z plastiku to ma strasznie zawiedzioną minę :)

Aga

Do góry