reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki dla grzecznych i niegrzecznych dzieci :)

Dziewczyny apropos zabawek zbliżają sie świta i roczki moja teściowa juz mi suszy głowe co kupić a ja nie wiem bo Szymona interesuje teraz wszytko oprócz zabawek moze macie jakies pomysły prosze o pomoc:-)

reklama
Ja walsnie powoli robie mala liste,bo wszyscy pytaja.My chcemy kupic jej stolik i krzeselka z Ikea

np:
*klocki drewniane lub plastikowe
*Maly pojazd
*puzzle
*wozek dla lali
*ksiazeczki

w tv u nas leca reklamy fisher price, takich dwóch zabawek jedna to taka wyrzutnia do pileczek i takiego chodzika-jezdzika...ma moze któras z was te zabawki, bo mój stary sie napalil na obie...ale czy sa fajne??i warte tych pieniedzy??

No my narazie planujemy kupić jakiś wypasiony stolik edukacyjny, chociaż szczerze wątpie czy moje dziecko zainteresuje się tym dłużej niż 15 min :-p

eager - my mamy hipcia chodzik-jezdzik z FP i jest super :-) Naprawde polecam. Alunia zasuwa przy nim pchajac go w kazda strone albo sadzamy ja i pchamy, a juz niedlugo pewnie sama ruszy do przodu siedzac na nim. Potem jak bedzie jeszcze starsza, to zajarzy, ze polyka zabawki - ogolnie mysle, ze jest to zabawka na dluzej i naprawde praktyczna i fajna. A te kuleczki tez widzialam w tv i tez mi sie podobaja.

My tez mamy chodzik-jezdzik z FP (ale nie hipcia) jest fajny kolorowy gra ma pileczki wrzuca sie je i wypadaja inna dziura!mozna siedziec na nim i po roszstawieniu chodzic pchac go!! jest rewelacyjny

manadryna nie weszła ta stronak mozesz jeszcze raz?? a te kupeczki to oco chodzi ktos ma jakąś stronke???

reklama
super sa te pojazy tez moze coz takiego maje na liste wzocimy no i zapomnialm o tym stoliczku edukacyjnym to jest fajna sprawa

Do góry