reklama
Ulubiona piosenka Poli zawsze przy niej tańczymy i mała ma kupę radochy, podryguje albo siedzi jak wryta przed TV albo komputerem i ogląda...
YouTube - Titou Le Lapinou - Le titou
YouTube - Titou Le Lapinou - Le titou
abryz
MAJOWA MAMA'06
A Kubeł lubi tę:
YouTube - Cleopatra Stratan - Ghita
Mogę mu przy niej obcinać paznokcie i karmić, jeśli nie chce jeść :-)
YouTube - Cleopatra Stratan - Ghita
Mogę mu przy niej obcinać paznokcie i karmić, jeśli nie chce jeść :-)
Agnes78
MAJOWA MAMA '06
U mnie Ghita i inne piosenki Cleopatry Stratan mogłyby lecieć na okrągło Ania przy nich bardzo lubi tańczyć. Karmić małej ani obcinać paznokci na pewno nie dałabym rady bo jest wtedy jedno wielkie szaleństwo :-).
Moja Ania wogóle lubi tańczyc przy każdej muzyce, jak jej się spodoba coś w radio potrafi doczworakować do niego i odgłosić je .
Zauważyłam też, że podobają jej się piosenki, które słuchałam będąc w ciąży.
Moja Ania wogóle lubi tańczyc przy każdej muzyce, jak jej się spodoba coś w radio potrafi doczworakować do niego i odgłosić je .
Zauważyłam też, że podobają jej się piosenki, które słuchałam będąc w ciąży.
reklama
Autum ale fajne pojazdziki co to za firma bo nie moge dojzec...
Na mojego jest jeden sposob jak marudzi przy jedzeniu...REKLAMY w tv to jest to co kreci moje dziecko Normalnie bez wzgedu na to co robi...jak zobaczy to az piszczy i leci do tv. A jak siedzi w krzesełku to gapi sie jak zaczarowany i grzecznie zjada
Na mojego jest jeden sposob jak marudzi przy jedzeniu...REKLAMY w tv to jest to co kreci moje dziecko Normalnie bez wzgedu na to co robi...jak zobaczy to az piszczy i leci do tv. A jak siedzi w krzesełku to gapi sie jak zaczarowany i grzecznie zjada