reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki dla grzecznych i niegrzecznych dzieci :)

Angie moja Amelka ma te klocki ale z wozem strażackim :)))))) Klocki są super, mięciutkie (gumowe) i na dzień dzisiejszy są ulubioną zabawką po krokodylu z fishera :))))))))) Także polecam

reklama
Lilith kochana dziękuję Ci baaaaardzo!:-):-):-)
Lew doszedł- mała jest szczęśliwa- a ja z nią, bo znowu normalnie zasypia.
Nawet nie wiedziałam, że ona jest tak do tego lwa przywiązana!!!

Fajnie jak tak mamusie sobie pomagają!!! :-)
A jednak są dobrzy ludzie na świecie, sorry za dygresję ale czasem mam co do tego wątpliwości!

To tak jak ja- jak nie chce jeść włączam królika Titou i już jest spokój. Ostatnio Pola nawet nauczyła się w rytm tej piosenki machać głową na boki- wygląda to przekomicznie:-D

U mnie Ghita i inne piosenki Cleopatry Stratan mogłyby lecieć na okrągło Ania przy nich bardzo lubi tańczyć. Karmić małej ani obcinać paznokci na pewno nie dałabym rady bo jest wtedy jedno wielkie szaleństwo :-).
Moja Ania wogóle lubi tańczyc przy każdej muzyce, jak jej się spodoba coś w radio potrafi doczworakować do niego i odgłosić je :tak:.
Zauważyłam też, że podobają jej się piosenki, które słuchałam będąc w ciąży.

U nas Judi woli to co rodzice....ale to tez jej sie podoba i rusza pupka na lewo i prawo i w dol i gore:)

Kasiunka ciesze sie ze Pola zadowolona!ucaluj ja ode mnie!

Ulubiona zabawka Nadirka to kolcki sensoryczne
fpb4763_03_mini.jpg
oraz kulki roll-a round
10-1289-01.jpg

reklama
Autum ale fajne pojazdziki co to za firma bo nie moge dojzec...

Na mojego jest jeden sposob jak marudzi przy jedzeniu...REKLAMY w tv to jest to co kreci moje dziecko:eek: Normalnie bez wzgedu na to co robi...jak zobaczy to az piszczy i leci do tv. A jak siedzi w krzesełku to gapi sie jak zaczarowany i grzecznie zjada:tak:

Do góry