SUPER SA TE KUBKI,moja ma je od swiat i bawi sie nimy non stop,w wannie,przelewa wode,w pokoju wklada do nich zabawki,kiedy ukladam jej wierze jak twoja a+t+ maja ja burzy i ma radoche,super sa PROSTE TANIE A ILE ZABAWY;-)
reklama
No super te kubaski własnie wczoraj ogladałam i qrde nie kupiłam a szkoda...ale kupie Mojemu sie gryzaki przypomniały a i piszczy do kapsli od butelek Ale najbardziej lubi telewizor a jak sa reklamy to leci i włazi na ekran
Mandarynka
Maj 2006, Kwiecień 2009
Angie :-)
Ania czasem weźmie taki większy z tych kubków i do niego buczy Ma fajne echo.
Ania czasem weźmie taki większy z tych kubków i do niego buczy Ma fajne echo.
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Super mają zabawę dzieciaczki z tymi kubkami. Moja też takie ma, ale u niej wszystkie zabawki są na minutę. Wszędzie musi gdzieś chodzić i wszystko widzieć. Najbardziej jej się podoba pokój Karolinki. Lubi robić w nim porządek ;-)
Mandarynka
Maj 2006, Kwiecień 2009
Widzę a+t, że wasza wieża jest większa (12-elementowa). Nasza jest tylko 8-elementowa, ale spodobała mi się bo ma żywsze kolori i każda ma jeszcze dodatkową funkcję, tzn kubeczki będą świetne do piaskownicy. Dwa najmniejsze mają na spodzie dziurki (jak sitko), a te większe mają na spodzie wytłoczone różne kształty, tak że jak będzie robić babkę z piasku to jej wyjdzie na górze jakiś wzór.
Agnes78
MAJOWA MAMA '06
Mandarynka a z jakiej firmy masz te kubeczki?
reklama