reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki dla grzecznych i niegrzecznych dzieci :)

SUPER SA TE KUBKI,moja ma je od swiat i bawi sie nimy non stop,w wannie,przelewa wode,w pokoju wklada do nich zabawki,kiedy ukladam jej wierze jak twoja a+t+ maja ja burzy i ma radoche,super sa PROSTE TANIE A ILE ZABAWY;-)

reklama
No super te kubaski własnie wczoraj ogladałam i qrde nie kupiłam a szkoda...ale kupie:tak: Mojemu sie gryzaki przypomniały a i piszczy do kapsli od butelek:confused: :-p Ale najbardziej lubi telewizor a jak sa reklamy to leci i włazi na ekran:baffled: :zawstydzona/y:

A moja bierze te kubki- przykłada je do buzi i wydaje dźwięki jak atakujący Indianie- takie przerywane aaaaaaaaaaaaaaaaa- oczywiście nauczył ją tego mój mądry mąż:-D

Super mają zabawę dzieciaczki z tymi kubkami. Moja też takie ma, ale u niej wszystkie zabawki są na minutę. Wszędzie musi gdzieś chodzić i wszystko widzieć. Najbardziej jej się podoba pokój Karolinki. Lubi robić w nim porządek ;-)

Widzę a+t, że wasza wieża jest większa (12-elementowa). Nasza jest tylko 8-elementowa, ale spodobała mi się bo ma żywsze kolori i każda ma jeszcze dodatkową funkcję, tzn kubeczki będą świetne do piaskownicy. Dwa najmniejsze mają na spodzie dziurki (jak sitko), a te większe mają na spodzie wytłoczone różne kształty, tak że jak będzie robić babkę z piasku to jej wyjdzie na górze jakiś wzór.

My mamy takie z fishera i z tego mozna tworzyc takie kule tez.i do tego jest pileczka dzwoniaca.
bardzo fajne tez do kapieli
:)

Super te kubeczki musze je koniecznie kupic. My bawimy sie garnuszkiem na klocuszki tzn ja lekko wkładam klocki w otworki a młody je wpycha do środka. Ale mu to radości sprawia:-)

reklama
mandarynka my lasnie tez mam podobne,na dnie mam wodne zwierzatka,w niektorych dziurki mniejsze wieksze,sa super,pastelowe kolory rewelka zabawa,nawet dzis wzielam je na basen i mala miala radoche;-)

Do góry