reklama
Mandarynka
Maj 2006, Kwiecień 2009
Moja bardzo lubi zaciągać hamulce na tylnych kółeczkach krzesełka do karmienia . Zawsze jak mam ją karmić to najpierw muszę odciągnąć hamulce, żeby przesunąć krzesełko . No, ale postęp dwa dni temu nauczyła się też odciągać te hamulce. Leży sobie na brzuszku i sobie klika w tę i z powrotem ;-). Niestety zawsze w końcu zostawia zaciągnięte, żeby matce się nie nudziło ;-).
W piątek kupiłam jej taki komplet 8 kubeczków różnej wielkości, które można włożyć jeden w drugi i ułożyć z nich wieżę. Okazały się hitem. Ja układam wieżę, a ona ją rozwala (świetnie jej to wychodzi). Najczęściej jednak nie zdążę ułożyć całej wieży, bo ona już się nie może doczekać i ją rozwala .
Potrafimy się tak długo bawić. Lubi też jak jej wszystkie włożę jeden w drugi
i je po jednym wyciąga.
W piątek kupiłam jej taki komplet 8 kubeczków różnej wielkości, które można włożyć jeden w drugi i ułożyć z nich wieżę. Okazały się hitem. Ja układam wieżę, a ona ją rozwala (świetnie jej to wychodzi). Najczęściej jednak nie zdążę ułożyć całej wieży, bo ona już się nie może doczekać i ją rozwala .
Potrafimy się tak długo bawić. Lubi też jak jej wszystkie włożę jeden w drugi
i je po jednym wyciąga.
Agnes78
MAJOWA MAMA '06
Moja ostatnio uwielbia bawić się ...... klamerkami do prania. Mam je w koszyczku i jak Ania dorwie te spinacze to bawi się nimi dłuższą chwilę a ja mam czas żeby powiesić pranie nie martwiąc się, że dziecko właśnie poszło buszować w kablach i kontaktach, które też uwielbia.
Co do komórki to Niunia bardzo lubi się bawić ale model który odemnie dostała uznała za mało interesujący i lubi tylko moją bo nowszy model. Skąd ona wie czym one się różnią?
Co do komórki to Niunia bardzo lubi się bawić ale model który odemnie dostała uznała za mało interesujący i lubi tylko moją bo nowszy model. Skąd ona wie czym one się różnią?
Nie no laski! Ja wlasnie mialam wklejac zdjecie tych kubeczkow i mowic, ze jest to ZAJEBISTA zabawka! A Wy juz to znacie :-)
Alusia tez rozwala wieze i wyciaga kubeczki po kolei jak sa wlozone w siebie.
A wieza z nich wyglada tak:
Jednak wciaz na topie m.in. pilot:
Alusia tez rozwala wieze i wyciaga kubeczki po kolei jak sa wlozone w siebie.
A wieza z nich wyglada tak:
Jednak wciaz na topie m.in. pilot:
reklama