reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki dla grzecznych i niegrzecznych dzieci :)

Super zabawy wymyślają dzieciaki:-p

Moja ostatnio bardzo lubi turlać piłkę do mnie- siadamy na przeciwko siebie i tak sobie turlamy - wytrzyma tak kilka minut:tak::tak::tak:

reklama
Moja bardzo lubi zaciągać hamulce na tylnych kółeczkach krzesełka do karmienia :-D. Zawsze jak mam ją karmić to najpierw muszę odciągnąć hamulce, żeby przesunąć krzesełko :wściekła/y:. No, ale postęp dwa dni temu nauczyła się też odciągać te hamulce. Leży sobie na brzuszku i sobie klika w tę i z powrotem ;-). Niestety zawsze w końcu zostawia zaciągnięte, żeby matce się nie nudziło ;-).

W piątek kupiłam jej taki komplet 8 kubeczków różnej wielkości, które można włożyć jeden w drugi i ułożyć z nich wieżę. Okazały się hitem. Ja układam wieżę, a ona ją rozwala (świetnie jej to wychodzi). Najczęściej jednak nie zdążę ułożyć całej wieży, bo ona już się nie może doczekać i ją rozwala :-D.
Potrafimy się tak długo bawić. Lubi też jak jej wszystkie włożę jeden w drugi
i je po jednym wyciąga.

U nas na topie książeczki z niespodzianką (z materiału z Fischera) i tak samo jak Marysia od Głuszka pcha przyrząd gimnastyczny z Chicco i zasuwa po panelach :-)

Moja ostatnio uwielbia bawić się ...... klamerkami do prania. Mam je w koszyczku i jak Ania dorwie te spinacze to bawi się nimi dłuższą chwilę a ja mam czas żeby powiesić pranie nie martwiąc się, że dziecko właśnie poszło buszować w kablach i kontaktach, które też uwielbia.
Co do komórki to Niunia bardzo lubi się bawić ale model który odemnie dostała uznała za mało interesujący i lubi tylko moją bo nowszy model. Skąd ona wie czym one się różnią?:confused:

Nie no laski! Ja wlasnie mialam wklejac zdjecie tych kubeczkow i mowic, ze jest to ZAJEBISTA zabawka! A Wy juz to znacie :-)
Alusia tez rozwala wieze i wyciaga kubeczki po kolei jak sa wlozone w siebie.
A wieza z nich wyglada tak:
zabawkamaleox3.jpg

Jednak wciaz na topie m.in. pilot:
ala2007021310malegz6.jpg

Biedronka prawie w każdym zabawkowym, nazywa się to kubek w kubek - kilka kolorowych kubkow od najmniejszego do największego.

reklama
Do góry