reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki dla grzecznych i niegrzecznych dzieci :)

Gluszek kable to podstawa od tv znalazal moja juz dawno,tera ma nowe do zabawy,czolga sie tak szybko do celu,a do zabawek to nie:tak: :-D Marysia maly diabelke cio

Heska smakowite komorki,mi wlasnie mala jedne telefon zalatwila,wyswietlacz padl,Natalka ma super wloski

reklama
ale mamy z tymi dzieciaczkami heh moj tez namietnie lize podlogi, telewizor oraz drzwi balkonowe, non stop lezie do biurka wspina sie na nie i reka szuka klawiatury zeby w nia powalic heh nie musi nawet widziec :no: :no: :no: komorke tez mi juz jedna zalatwil....
ostatnio nauczyl sie piekarnik otwierac normalnie myslalam ze zawalu dostane lapie sie dwoma rekami i szarpi az walnie razme z drzwiami i wtedy jest radocha buuu, jak moj maz sie kopnie to wchodzi do lazienki i mu drzwi z prysznica otwiera i zamyka ale tak z jebutkiem to zamkniecie ale mam na niego jeden sposob kiedy juz wysiadam i musze pasc na 5 minut włączam mu The Wiggles i moje dziecko nieruchomieje...

Ale sie usmialam z Waszych dzieciakow - moja zachowuje sie calkiem podobnie.
A tak pomaga w kuchni:
ala2007020201maleeu5.jpg

A+T i Maxin super fotki :-) Oj moj to samo wszedzie jest a teraz to namietnie sie dobiera do telewizor i wiezy bo stoja nisko:dry: niestety...i choc ma swoj pilot taki jakis niepotrzebny to ten własnie go srednio interesuje tylko te sa najbardziej pozadane ktorych nie wolno:baffled: to samo ze wszystkim tam gdzie moze łazic to nudy i beee za to tam gdzie nie mozne...przedpokoj=brudne buty, łazienka=kibel to włazi namietnie i dobiera sie do tego co zakazane:baffled:

Sie usmialam :-)
Zaczynam sie cieszyc ze Julcia nie raczkuje. Jak ją posadze tak w mniej wiecej podobnym miejscu ją znajde. Oczywiscie rowniej uwielbia telefonym komorkowe na szczescie mezus z racji siedzenia w tym biznesie przyniosl jej atrapy i teraz moze sobie ssac je do woli. Piloty tez uwielbia. Kocha lizac tez moje kapcie. Prubuje ceratke na przewijaku. No i fredzelki.... to jej zywiol:)

niezłe te nasze dzieciaczki - moja ostanio bierze ten przyrzad gimnastyczny z chicoo co go dostała i pacha go do przodu i sobie z nim idzie a ze mam parkiet wszędzie wiec ma niezły poscizg. nie musze kupować chodzika - pchacza.

reklama
Do góry