reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki dla grzecznych i niegrzecznych dzieci :)

NO no Bartus tez wie co to nie wolno :) i sie odsunie ale prób potem jeszcze ze 100 hihi fajne to jest, nieraz jeszcze jak mama powie niewolno to dziecko kladzie sie na podlodze twarza do podlogi i dostaje histerii heh maly TERRORYSTA

reklama
Ja pousuwałam wszytskie kwiatki, kable, i inne inszości z jej drogi zniszczenia
Piloty jej niestety daje - hitem jest oczywiscie ten najbardziej zniszony - te "ładne" są be.
Smyczke ma swoją ale fajniejsza jest ta mojej mamy.
Dałam jej starą komórkę mojego meża ale fajniesza jest moja (w końcu wnoszy model, nie).
Geberalnie hiciorem jest cała końcówka od aspiratora Katarek - szok nie??? Popatrzcie same:

Głuszek, jedwabista fotka :-)

Ja swojego daktyla (hodowanego 20 lat) musiałam wynieść do pracy, bo Kubeł grzebał w nim namiętnie. Wczoraj bawił się w Rambo 78 w liściach juki i chyba też ją wyniosę. Kabli ma u nas pod dostatkiem. Piloty i telefony kocha. Ssie dywany i liże podłogi. Układa płyty CD. Reguluje sprzęt. Kradnie myszkę. Kręci kurkami z gazem. Boi się jedynie otwartej frytkownicy i wysuwającej się tacki dvd :-D:-D:-D

Tak tak Abryz u nas dosłownie to samo tylko z palmą + zapinka od smoczka, pudełko z chusteczkami nawilżającymi a ostatnio otworzyła sudocrem i wysmarowała sie cała włącznie z włosami, nogami skarpetkami itd. a ile zjadła :wściekła/y:?!?!?!?

moja namiętnie śsie frędzle od wszystkiego co ma frędzle.
Do tego liże kanapę (potem ma czerwone placki na skórze bo to skóra ekologuczna czyli sztuczny syf)
odkurzacz atakuje, szyby też,
zrzuca książki z półki
namiętnie wali w klapkę od magnetowidu i wchodzi na dolną półkę stolika rtv
ostanio mi zaczeła zaglądac do klibla i wyciągac zawieszke
i kiedys ją znalazłam w łazience jak bawi isę sztoką do czyszenia klopa. FUJ CAłe szczęście nie zdażyła jej "possać"
Bardzo lubi worki na śmieci ale ze śmieciami w śroku i ostanio mi weszła na klapę otwartej zmywarki a jak kotś jest w kuchni to tak pomaga:

acha to wszytsko robi razem ze swoim wiernym Katarkiem :-D :-D :-D

Hej zauważyłam pewne prawidłowości zabawkowe :) Ignac bardzo lubi kiedy coś się wkłada w inne coś i można potem to stamtąd wydobywać, czyli np sorter do klocków do którego wkładamy różne rzeczy (niekoniecznie klocki) a potem on tryumfująco zrzuca pokrywkę i w 5 sekund wszystko wywala. Mamy też rybkę z dużą zamykaną paszczą do której mieści się piłeczka, albo jakieś inne pudełka i małe przedmioty.

Ostatnio zaczęły mu siepodobać piłeczki - powoli zacyznam się z nim bawićw turlanie chociaż on jeszcz enie za bardzo umie ale próbuje.

Aga

reklama
Heksa ale fajowy czupurek z Natalinki:-) ...Komorki i piloty to podstawa...Qrde ciekawe czym sie kiedys dzieci bawiły:confused: ;-)
Zgred moj ma to samo ostatnio...lubi wyciagac rozne rzeczy z dziur moze bedzie ginekologiem połoznikiem;-) :-D
Głuszek mam podobnie małą kuchnie, podobnie ustawioną tylko mniej nowoczesnie uzadzoną...Fajna pomocnica z Marysi:tak:

Do góry