reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki dla grzecznych i niegrzecznych dzieci :)

Kupiłam na mikołaja młodemu takie kółka kolorowe co sie nadkłada na "badyla" jak juz któras z Was to okresliła i był wybór miedzy Fischer Price a zupełnie nieznana firma tylko ceną sie róźniły wiec kupiłam tańsza bo na oko róznicy nie widziałam i młody sie bawi, fajnie mu sie to chwyta raczkami. Ale ten garnuszek na klocuszek moze kupimy pod choinke albo jak babcia bedzie chciała cos kupic w takiej cenie to moze podpowiemy:tak: . A moze macie jakies fajne edukacyjne zabawki dla naszych dzieciaków i podpowiecie co mozna kupic zeby dziecko miało troche radosci i nauki:-)

reklama
Potwierdzam - kółka na badylu są fajne - dostaliśmy od babci z fisher price. Dobra zabawa, chociaż nie tak dobra jak z miarką rozwijaną ikea ani z mega paczką pieluch, ani z kapciami taty, nie mówiąc o śmierdzących zabawkach psa i magnesach na lodówce :) Ale tego nic nie przebije. (kapcie taty zresztą też różami nie pachną)

Agnieszka

fajne te klocki abryzka,ale dla mnie niestety za drogie:(((
Kiniuśka dostanie coś grajacego,tylko nie wiem czy jest sens,bo ma po ewie taką fajną farmę grającą,ma też garnuszek na klocuszek(ewa w ogóle się nimnie bawiła zgodnie z przeznaczeniem,a tą piramidę zjadł pies,bo Ewa zamiast wkładac krążki na badyla to psu rzucała:()ale wiecie co mam superowego po ewie...chciałam wam pokazac,ale nie wiem czy znajdę...nie ma nigdzie nie wiem warum...taka dżdżownica układa się trzy klocki na sobie i na górze łeb tej gąsienicy,włącza się przyciskiem i ona sie tak kręci i giba na boki...no w każdym razie Ewa była przerażona jak to dostała od nas,a miała więcej trochę niż Kiniuśka teraz,a Kinia za to jest zachwycona,śmieje się do tej dżdżownicy...no nic Kinia wzywa:)

jA WCIAZ NIE MAM POMYSLU NA PREZNET DLA NATKI,MA TYCH ZABAWEK DUZO,CIUCHOW TEZ,KSIAZKI ODTANIE OD PRZYSZLEJ CHRZESNEJ,SAM NIEWIEM HMMM.MOZE KLOCKI????????

ja chyba kupie ten garnuszek na klocuszek choc bardzo fajne jest tez pianino z little tikets jak sie go na stolik w krzeselku to młodemu ciezko go wyrzucic i fajnie nim sie bawi tzn "gra". szukałam takiego w sklepach ale nie ma na allegro tez szukałam i raz znalazłam a na drugi dzień juz nie było:-(

a ja juz kupilam kilka ksiazeczek dla Zosi taki bajeczki:)
chcialabym kupic jej teletubisie maskotki - oryginalne sa bardzo drogie a podroby beznadziejne!!:(

moja Maryśka dostała od dziadka fotelik samochodowy. Super praktyczny prezent i dziadek nas poratował bo z kasą na razie krucho.....

A od chrzestnej dostała taką rajską wyspę z przyczepionym chodzikiem :wściekła/y: ... no własnie - ja przeciwniczka chodizków!!!!. I szczerze wam powiem jest średnio zaiteresowana co jest na tej wyspie tyko popierdziela w tym przyczepionym chodizku dookoła tej wyspy. Idzie się posiurac. Wygląda jak Flinstonowie w swojej maszynie....

reklama
Gluszek ale to jest bombowe!!!!
My kupilismy z tej seri co mamy ta kule (pokazywalam wczesniej) slonia.mozna ukladac piramidke z pluszowych rozlanczanych kolek i wrzucac do srodka kulki.o dziwo udalo mis ie ja nauczyc ze jaks ie wrzuci ta kuleczke to bedzie gralo i swiecilo.oczywiscie nie non stop jej sie udaje ale wazne ze jej sie bardzo podoba:)
do tego bylo gratis 5 zabawek.\No i dostala buty:)
To od nas jak na razie:)

Do góry