reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki dla grzecznych i niegrzecznych dzieci :)

U mnie ani u meza w pracy nie daja prezentow dla dzieci... wogole sie zastanawim czy dostane w tym roku bony na swieta... w zeszlym dostalam 200 i teraz tez na nie licze...
A Olek dostal samochodzik i wieze z koleczek do ukladania... niestety o zabawkach Fisher Price moze tylko pomarzyc...

reklama
a ja podslyszalam ze moj brat ju zamowil krzeselko uczydelko dla zosi na gwiazdke:):) ach jak sie siesze i juz wiem ze od slawka siostry dostanie chodzik-jezdzik z Fishera dzis musze go odebrac bo przylecuial z Irlandii (tam mieszka szwagierka) ale Zosia dam dopiero na gwiazdke aaa i od mojej cioci dostanie lozeczko turystyczne z kojcem 2w1;)

Ja też podsłyszałam, że mój brat ma juz oko na jakieś super sanki dla Poli :-):-):-) Tylko śniegu na razie brak- no ale jedziemy w lutym na narty, więc się przydadzą;-)

Ja też liczę na bony- my dostajemy i paczki i bony, bo to budżetówka (szkoła):tak:

kasiunka to super takie prezenty. U Tomka w pracy też nie ma prezentów dla dzieci i podobno w tym roku nawet nie będzie bonów na święta... :-( :-( :-( Ale za to jedziemy w styczniu na narty z dziećmi :-) Sanki Ania ma jeszcze po Karolince :-)

Mam pytanie czy któreś z Waszych pociech ma garnuszek na klocuszek? Pytam bo zastanawiam się czy by nie kupić mojej. Wiem, że jak dziecko wrzuci dopasowany klocuszek to zabawka wydaje dźwięki ale zastanawiam się czy oprócz tych dżwięków są jeszcze jakieś inne np. piosenki bądź melodie.

My mamy i czeka na Boze Narodzenie. Ma 2 tryby muzyczek: albo z liczbami (kazdy klocek ma swoja liczbe) albo z ksztaltami klockow. Jak sie wlozy odpowiedni klocek w odpowiednia dziurke to garnuszek mowi liczbe albo ksztalt. Jak sie naciska na nosek, to on swieci i garnuszek wydaje rozne odglosy. Jak sie wlozy cos do garnuszka od gory, to jest pioseneczka: albo o liczbach albo o ksztaltach - zalezy od wlaczonego trybu.

Ja własnie ostatnio w Smyku ogladałam te garnuszki i zastanawiałam sie czy nie kupic ale myslałam ze młody jest jeszcze moze za mały na to? Co sadzicie warto kupic?

super zabawki dotaly maluszki,a ty zaraz swieta i znowu prezety.
Dziewczyny te kotre nie mogly nic kupic malusza nie przemujcie sie nie sa wazne rzeczy materilane,ale milosc ,umiech mamy uscics pocalunek to swietny prezen na kazda okazjie,maluszki jeszcze nie wiedza co to prezety wiec nie ma sie czym przejmowowac;-) A za rok zawsze kaske jakos mozna wykabinowac na cos drobnego,przeciez to nie musza byc wypasy,kazdy prezecik dla maluszka jest boski,nawet czekoladki,bo juz za rok bede mogly je wcinac;-)

reklama
Do góry