reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki dla grzecznych i niegrzecznych dzieci :)

Super Gluszek ten chodzic,ja na meza jestem mega zla,bo kupilsimy chodzik od znajomwej ktora uzywalm go ylko 2miechy i wciaz u niej jest bo on nie ma kiedy po niego jechac i tak prosze sie juz miescia szlak mnie trafia,chyba na swiet go dotanie a nie na pol roku jak bylo planowane wrrr..
Ale jutro ide na polow moze wybiore cos da malej,ciezko sie zdecydowac tyle zabawek naokolo:baffled:

reklama
chodzik fajny;0 my mamy chodzik jezdzik juz pisalam jak narazie zosia sie nim bawi bo chodzic nie umie

moja mama chce kupic zosi na gwiazdke jakas lalke - jak jej pokazala to zosia sie cieszyla strasznie i tak sie zastanawiam jaka tu jej podpowiedziec???? macie jaksi fajne lalki??chodzi mi o tkiego malego bobaska nie te plestikowe nie zadne babri tylko cos z tej serii baby born ale nic w necie nie moge poszukac

głuszku-rajska wyspa jest extra!!!Gdzie ja chrzestni kupili??Albo powiedz z jakiej jest firmy??Musimy naszej Mani taką kupic!!
Tatus się zajarał i kazał zapytac :-)

W Smyku wyczaili. Nazywa się toto Bright stars tropical fun around we go. Firma własnie Bright Starts.

Staram się małej za długo w tym nie trzymac bo ona od razu popierdziela dookoła a to jest nie fajne na kręgosłup. Tylko z drugiej strony jak ja w to wsadzam to mam pół godizny spokoju. Dziś zakupione zostaly baterie i pianinko bardzo jara Maryśkę. Kolejne pół godizny z głowy:oo2: :rolleyes2:

U nas zabawka będzie już w okolicach poniedziałku, nieustepiwy tatus kupił w necie :-) Manka znajdzie naprawde duza pakę pod choinka. Ona tez ciągle chce stac i "chodzić"

o kurczaczki, ale fajna ta wyspa.
Ja chrzestnemu Ali zlozylam zamowienie na chodzik-jezdzik, bo Ala pomyka przy tym muzycznym oceanie, a to jest srednio bezpieczne, bo ani on stabilny ani jezdzący.

polecam chodzik-jezdzik a+t !! jest swietny
a dzis wybralama dla Zosi lalke od babci na bwiazdke - taka zwykla nie firmowa gada placze i kosztowalaja jedyne 30 zl!

reklama
Ale super wypas te zabawki. U nas Ania najczęściej bawi się:
1. miską
2. hula-hop
3. paletką do ping-ponga
:-) :-) :-) Resztę zabawek chyba mogę oddać innym dzieciom ;-)

Do góry