reklama
Maxin
Wklej fotki inapisz gdzie kupiłaś, ja chce kupic taka książeczkę.
Czarownico
My mamu Uczniaczka, Kuba ćwiczy na nim wrestling i cieszy się jak gra. Ogólnie zabawka jest super!
Na Mikołajki Kuba dostał krokodyla do kąpieli i taka zabawkę z wkładanymi kółkami na patyk, a na Boże Narodzenie już mamy zaplanowane i rodzina tez :-)
Wklej fotki inapisz gdzie kupiłaś, ja chce kupic taka książeczkę.
Czarownico
My mamu Uczniaczka, Kuba ćwiczy na nim wrestling i cieszy się jak gra. Ogólnie zabawka jest super!
Na Mikołajki Kuba dostał krokodyla do kąpieli i taka zabawkę z wkładanymi kółkami na patyk, a na Boże Narodzenie już mamy zaplanowane i rodzina tez :-)
Maxin właśnie nie jest zadowolona. To jest antyreklama tego produktu a ona się śmieje do aparatu Chiałam pokazac Kasiaczkowi ze ten duo gym jest beznadziejny bo Marys jest za długa do niego a ma raptem 68 cm. Nie wiem na jakie to jest dziecki. Zostaje tyk opozycja na brzuszku
Dzis w Geancie za uzbierane punkty wzielismy kulki sensoryczne FisherPrice. Mala jest super zainteresowana, az jestem w szoku. Polecam!
Na Boze Narodzenie kupilismy jej od dziadkow ;-) Garnuszek na klocuszek. Zobaczymy jak sie jej spodoba, bo dostanie go dopiero 24.12.
Na Boze Narodzenie kupilismy jej od dziadkow ;-) Garnuszek na klocuszek. Zobaczymy jak sie jej spodoba, bo dostanie go dopiero 24.12.
reklama