reklama
T
Tamarunia
Gość
Gluszku wlasnie mnie wiecej jak Hafa miala 5miesiecy to jej sie tak zrobilo ze trzyeba przy niej siedziec, gdzies czytalam ze to chodi o to ze dziecko wlasnie wtedy zaczyna pojmowac ze ono i mama to dwie rozne osoby i jak mama wychodzi to zaczyna sobie zdawac fakt ze mama wyszla , wydaje sie logiczne, co?no u mnie sie sprawqdza bo tam jeszcze bylo napisane ze to sie pojawia mniej wiecej wtedy kirdy lek do obcych ludzi.
A pamietacie jak ja zawsze Judi chwalilam ze sama sie bawi czy to w lozeczku czy na lozku....teraz to samo nie moge sie ruszyc bo ryczy...ba wyje i dzis to mnie juz normalnie szlag trafil...powaznie....ale najsmieszniejsze jest to ze za to lubi innych zaczepiac a taka nie byla.
Ja jednak wiem czemu sie tak porobilo...bo teraz jak jest remont jestem do niej przyklejona bo nie moge jej samej w pokoju zostawic i sie przyzwyczaila...oj oby bylo latwo ja tego oduczyc....
Ja jednak wiem czemu sie tak porobilo...bo teraz jak jest remont jestem do niej przyklejona bo nie moge jej samej w pokoju zostawic i sie przyzwyczaila...oj oby bylo latwo ja tego oduczyc....
Oj ja mam ten sam problem z moją Ostatnio byłam w realu i odsunełam się od jej wózka na jakiś metr, jak się rozwrzeszczała !!!!!!!!!!!!! choćby się oparzyła . Mam nadzieję że szybko z tego wyrośnie/
Lilith fajne to jest ......:-)
Lilith fajne to jest ......:-)
O
Oleńka27
Gość
dziewczyny oszaleć mozna z tymi zabawkami przeciez ja od 2 tygoni próbuje cos kupic małemu i sie nie potrafie zdecydowac tyle tego a nie kupie mu wszystkiego popierwsze bo nie mam tylle pienidzy:-) a poza tym to potrzebowała bym potem jakies jeszcze jedno mieszkanie zeby to trzymac! ta zabawka Głuszek co pokazywałac z chiccko to Szymus ma pozyczoną od kolegi sowjego i dobrze ze ma pozyczoną bo jak ja bym mu to kupiła to by mnie chyba za przeproszeniem szlag trafił bo szymcio zamiast rączkami wali nogami i bawił sie tym całe dwa dni po 10 minut!!!! i jak tu cos kupic takiemu dziecku jak trafic w jego gusta?!
Może była już o tym mowa -w sklepach do dostania są takie piłeczki w środku różne rzeczy - różne firmy to mają, fisher price, playskool i inne. W zestawie jest kilka, Ignac bardzo je lubi, uczy się je łapać jak się toczą a poza tym można je też wziąć do wanny bo pływają.
Takich zabawek z piszczkiem nie biorę już do wanny bo kiedyś miałam traumatyczne przeżycie bo do piszczka schował się jakiś robak i wypłynął w kąpieli.... bleee....
Agnieszka
Takich zabawek z piszczkiem nie biorę już do wanny bo kiedyś miałam traumatyczne przeżycie bo do piszczka schował się jakiś robak i wypłynął w kąpieli.... bleee....
Agnieszka
reklama
Poza tym największą fascynację mojego syna wzbudza moja komórka, klawiatura komputera, srebrny kabel od myszy, zasłonki i wiszący sznurek od żaluzji. Bardzo się też fascynuje metalowymi tubkami od kremów i maści i kłakami psa na dywanie. Lubi też brać do buzi kapcie.
No i lubi bardzo książki. Najbardziej takie z rozkładankami - co prawda dużo gęsi ma już urwane głowy ale jemu to nie przeszkadza.
Zwykłe książki też lubi.
Agnieszka
No i lubi bardzo książki. Najbardziej takie z rozkładankami - co prawda dużo gęsi ma już urwane głowy ale jemu to nie przeszkadza.
Zwykłe książki też lubi.
Agnieszka