reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zabawki dla grzecznych i niegrzecznych dzieci :)

gosiek nie obiecuje bo nie wiem co jak i ile nam zejdzie poza tym jeszcze szukam drugiego kierowcy bo sama po tej przygodzie to juz nie pojade.A mąz na razie checi nie wykazuje.

reklama
oj heksa - ty to masz z tym mężem :-(

Jak bys potrzebowała mój nr. tel - a nie miała dostępu do swojego GG to zawsze możesz wysłać z BB do mnie swój nr. telefonu - to ja bym co odpisała sms i już byś miała mój telefon.

Mamamam czasem wydaje mi sie ze łatwiej by mi było bez Niego ale tez zastanawiam sie co my bysmy wtedy zrobiły?? On przez ostatnie 15 lat był całym moim zyciem i jest tylko ze sie tak popiep...

chyba nie jestem w temace jesli chodzi o twojego meza heksa:eek: :eek: hmmm co to za problemy!!
mysle ze nie jest tak zle moze to chwilowy kryzysik!!mam nadzieje

Czarownica super ta kula.Dziewczyny a u nas hit to te klocki sensoryczne z Fishera co dodawali do Pamperów. Maryśka wychodzi z siebie zeby go gnieść i wyciągnąć srodek :). Co do zabawek to zauważyłąm ze ostanio przestała sie umiec zabawiać sama ze soba. Normlanie trzeba przy niej siedzieć bo zarazb się drze. Przedtem potrafiła z pół godiznki, czasem i godiznke sie sama bawić a teraz od razu BEK!!! Czy wasze dizeci teztrak maja ? Nie wiem co jej sie porobiło???

reklama
normalnie szok coi sie z naszymi dziećmi porobiła. Byłam dizś u szwagra i on ma trójkę dzieci. Maryski nie było norlmalnie. mogłam sobie siedzieć w drugim pokoju i do niczego nie byłam jej potrzebna i tylo dwa razy płakała - jak chciała butlę (wtranżoliła 140 !!!!) i jak miala kupę :)

Do góry