reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zabawki dla grzecznych i niegrzecznych dzieci :)

Natalka jest na etapie malych pluszakow,kupila jej ostatnio mlpke,a chodzilam juz od paru dni po sklepach i pokazywlam jej rozne przytulanki,ale rzadna w oko jej nie wpdla,ale gdy pokazlam jej malpke,slicznie sie usmiechnela i wyciagla po niego raczki,wiec wiedzialm,ze bedzie to dobry zakup,udlao sie,bawi sie nim czesto,a jak ide do pracy to z nim zasypia,jak widzialyscie moze w galerii na fotkach:-)

reklama
no wlasnie MAndarynka sek w tym ze kazde dziecko jest inne, nasza Hafsa jest no taka ze lubi zeby ktos z nia sie bawi, czyli ta zaba , o ktorej pislam jest fajna tak samo jak tool bench, ael jakjuz bawi sie sama, to zauwazylam ze lubi klocki, ktore bierze w dwie lapki i stuk animi jedno o drugie, poza tym nastepnym naszym zakupem bedzie walker, takie wozik ze tak pwoiem ktory sie pcha gdy dziecko zaczyna juz stac i rozumiec ze to stawanie potzrebne jest do chodzenia. ostatnio kupilismy tak wielka grzechote i to jest rewelacja!!! zarz postaram sie wkleic zdj:) naprawde Hafsa tym potrafi sie zajac:)

Tamarunia fajna ta zabawka
a zosia dostala fajna zabawke ale nie pamietam jak sie ona nazywa poszukam w necie i podesle linka

heksa - strasnzie mi przykro - biedulki byłyście. Na GG wysłałąm ci mój nr. tel - jak byś była we Wrocku to daj znać.

Gosiek dzieki jak dastane sie do komp na gtórym mam gg to spisze,
a póki co to jedziemy 20go miedzy 11-12 mamy wizyte w szpitalu 40-stolecia, nie mam pojecia co i ile zejdzie ani jak wyjde z czasem ale dziekuje bardzo.

reklama
Do góry