reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki dla grzecznych i niegrzecznych dzieci :)

reklama
za Tydzien Mikolajki Macie Juz Podarunki Dla Bobasow. Ja Kupilam Malej Miekka Ksiazeczke,ktora Szelesci I Ma Rozne Zwierzatka,ostatnio Lubi Sluchac Odgloswo Jakie Wydaja Zwierzeta:-)

gluszek wrzucaj fotki zabawki
maxin - my nic na mikolaja nie kupujemy. Zastanawiam sie czy na Boze Narodzenie bedzie nas stac na jakikolwiek prezencik dla Alenki, bo sie strasznie wypstrykamy z kasy w grudniu przez sluzbowy wyjazd mojego mężula :(
heksa - dzieki Tobie przypomnialo mi sie, ze w szufladzie lezy moja stara komorka!!! Chyba Alusia bedzie miala jutro nowa zabawke :-)

zosia wczoraj dostala moja stara komore:)juz ja zepsula!!! psuj kochany! a na gwiazdke tez nie wiem czy cos kupimy bo z kasa tez kiepsko wzielismy ogromny kredyt na wlasna dzialalnosc:szok:

Hej Dziewczyny. I Chłopaki.

Uważajcie na komórki i piloty- na niemowlaku ostatnio jedna dziewczyna pisała że jej dziecko połknęło kawałek obudowy,taki ochraniacz na wejścia do kabelków wiecie. Ma teraz kłopoty bo nie może dziecko tego wykupkać... Nigdy nie wiadomo co się może od takiego ustrojstwa odłamać.

Pozdrawiam

Agnieszka

reklama
Do góry