reklama
gluszek wrzucaj fotki zabawki
maxin - my nic na mikolaja nie kupujemy. Zastanawiam sie czy na Boze Narodzenie bedzie nas stac na jakikolwiek prezencik dla Alenki, bo sie strasznie wypstrykamy z kasy w grudniu przez sluzbowy wyjazd mojego mężula
heksa - dzieki Tobie przypomnialo mi sie, ze w szufladzie lezy moja stara komorka!!! Chyba Alusia bedzie miala jutro nowa zabawke :-)
maxin - my nic na mikolaja nie kupujemy. Zastanawiam sie czy na Boze Narodzenie bedzie nas stac na jakikolwiek prezencik dla Alenki, bo sie strasznie wypstrykamy z kasy w grudniu przez sluzbowy wyjazd mojego mężula
heksa - dzieki Tobie przypomnialo mi sie, ze w szufladzie lezy moja stara komorka!!! Chyba Alusia bedzie miala jutro nowa zabawke :-)
czarownica
Fanka BB :)
zosia wczoraj dostala moja stara komorejuz ja zepsula!!! psuj kochany! a na gwiazdke tez nie wiem czy cos kupimy bo z kasa tez kiepsko wzielismy ogromny kredyt na wlasna dzialalnosc
Hej Dziewczyny. I Chłopaki.
Uważajcie na komórki i piloty- na niemowlaku ostatnio jedna dziewczyna pisała że jej dziecko połknęło kawałek obudowy,taki ochraniacz na wejścia do kabelków wiecie. Ma teraz kłopoty bo nie może dziecko tego wykupkać... Nigdy nie wiadomo co się może od takiego ustrojstwa odłamać.
Pozdrawiam
Agnieszka
Uważajcie na komórki i piloty- na niemowlaku ostatnio jedna dziewczyna pisała że jej dziecko połknęło kawałek obudowy,taki ochraniacz na wejścia do kabelków wiecie. Ma teraz kłopoty bo nie może dziecko tego wykupkać... Nigdy nie wiadomo co się może od takiego ustrojstwa odłamać.
Pozdrawiam
Agnieszka
czarownica
pierwsza majowka w ciazy???
witam bo sie chyba nie poznalysmy i dzieki za wskazowki co to kom..
witam bo sie chyba nie poznalysmy i dzieki za wskazowki co to kom..
reklama
czarownica
to gratulacje podziwiam cie ale fajnie ze ktoras poszla za ciosem
i wklejej powoli fotke swojego brzusia
i wklejej powoli fotke swojego brzusia