reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki dla grzecznych i niegrzecznych dzieci :)

Ja ostatni myślę o kupieniu Ani na Gwiazdkę Szczeniaczka-Uczniaczka z Fisher Price'a. Co o tym sądzicie?

Dostałam właśnie nową gazetkę z Makro i tam kosztuje 97zł!!!! (w sklepach i na necie od 120 do 135 zł), a Uczący grający jest po 60zł (w sklepach po 80-90zł). Niezłą sobie naliczają marżę nie?

reklama
ja poleam MAndarynka. My mamy zabe, ktora dziala na tej samej zasadzie co piesek np, mala jest szczesliwa , tylko ze na razie trzeba samemu jej wlaczac te przyciski, bawi sie raczkami i nozkami zaby a te lampeczki swiecace probuje lapac:)
a my osatnio kupilismy tool bench z fishera, takie co sie mlotkiem wali i gra muzyczka albo spiewa panienka abc...123...itd fajowe tez:)

Kurcze! Byłam przed chwilą na stronie Fisher Price'a i tak napisano, że w sprzedaży detalicznej ten Szczeniaczek-Uczniaczek kosztuje ok. $20, czyli trochę ponad 80zł! A u nas tak jak pisałam 120-130zł!
Jasne! Przecież Polacy mają dużo pieniędzy i ich na to stać!

Tamarunia albo Maxin tak z ciekawości - jak będziecie następnym razem w sklepie to sprawdźcie proszę ile on u was kosztuje, dobrze?

Fajny ten zestaw gimnastyczny. Może się skuszę jako prezent pod choinkę.
A co to jest ten szczeniaczek. Wklejcie linka jak możecie.

SZUKAM NA NECIE I TUTAJ KOSZTUJE 20F
MY MAMY TAKIEGO MISIA,SPIEWA,SWIECI,ALE PSIUNUI JEST WYPAS:-)

Interaktywna zabawka z serii Laugh &Learn, której celem jest nauka poprzez zabawę. Rozwija zdolności manualne i umysłowe, umuzykalnia. Piesek zachęca dziecko do bliskiego kontaktu, odwzajemnia uściski ciepłymi słowami i potrafi cieszyć się z przytulania. Gdy dziecko naciska na poszczególne części zabawki, piesek mówi, jak się nazywają części ciała. Na życzenie śpiewa rymowane piosenki w specjalnie nagranych i napisanych polskich wersjach. Piosenki związane są z nazwami, które wymawia piesek, dlatego dziecko uczy się wesoło i szybko
fpk0422kr7.jpg

no masakra z tymi cenami u nas!! ceny jak w calej UE tylko zapomnieli o podwyzkach wyplad!!maly szczegol co tam:wściekła/y:
jak kupowlam uczona sluchaweczke pytalam o klocki drewniane bo tez chce kupic zosi to yaki maly zestaw taka ciuchcia kosztowala 80 zl!!kilka drewieniek no bo to malowane farba ktora nie szkodzi dzieciom ale pzresada lekka jak bum chcia duzo czescie by wieze ukladac w przyszlosci!! a na allegro ogladam sobie i tak duzo tancze no ale od 3 lat wiec do buzi brac nie moze bo to ta zwykla farba (tez mi to w sklepie tlumaczono) ale znalazlam cos fajnego
PIANINKO Z KSIAŻKĄ ODŁOSY ZWIERZĄT I POJAZDÓW (139513564) - Aukcje internetowe Allegro
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

Ja osobiscie mojej Judi szczeniaczka jednak bym nie kupil bo miala okazje sie nim bawic i wcale jejs ie nie podobal....ona woli bawic sie zabawkami sama i takimi co swieca is ie przemieszczaja zeby mogla za nimi latac....dluzsze siedzenie by ja znudzilo...tak samo kolezanka ktora ma corenke 8-9 miesieczna mowi ze ogolnie to sie cieszy ale zadna rewelacja i lepsze to bedzie dla starszego dziecka co juz bedzie sie tym interesowac!al;e sa rozne dzieci i kazde dzieciatko lubi cos innego!

Ja do tego szczeniaczka też nie jestem przekonana, znając moją to będzie wolała takie pianino które pokazała czarownica albo klocki. Najlepiej żeby szelścialy jak papier, smakowały jak papier i darły się jak papier:-) :-) :-) . (ostatnio zjadła kawałek okładki gazety dziecko i wyszedł cały kawałeczke w kupie, byłam w szoku ;-) że w pieluszce jest gazeta :-) z)

A właśnie, moja dostała dzisiaj tego konika sassy, po pierwsze boi się tego prychania, po drugie to jest takie małe gówienko, naprawde nic specjalnego. U nas konik został schowany na inne czasy, może dorosnie do niego, Także póki co ODRADZAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Dzięki wszystkim za opinie!
Maxin - dzięki za sprawdzenie ceny.
Kasiuńka - i tak znalazłaś go w fajnej cenie. Gdzie indziej są po 120-130 zł.

Chyba się jednak wstrzymam. Zwłaszcza, że on uczy kolorów, liczenia i alfabetu, a na to ma jeszcze czas. Może kupię jej to na roczek.

Więc jakie zabawki polecacie teraz???
Co jest u was hitem? Ale nie chcę już grzechotek - ma ich aż nadto.

Do góry