reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki dla grzecznych i niegrzecznych dzieci :)

reklama
Czerwony KapturekHeksa - mi sie bardzo te podobają, ale są drogie.

index.php

Ja tez mam CD z piosenkami dla maluszkow po angielsku i Zosi sie one bardzo podobaja!! i uwilebia tanczyc i sie wyglupiac:):)
wasze dzieci tez uwialbiaja komorki komputery..... w FP jest taka fajna sluchawka chyba kupimy ja zosi aaa jezszce jakies sluchawki trzeba kupic bo tez co chwiel ciagnie za kabal i juz sa jej i cycka mikrofon;p

Weronika uwielbia pilota od telewizora - trzeba baterie wyjmować, bo inaczej nie pooglądamy sobie telewizji ;-) no i komórkę - jak zobaczy że rozmaweiam robi minkę w stylu "daj, daj, daj" :-) ostatnio spodobała jej się też klawiatura, jak czytałyśmy posty na BB ;-)

My mamy płyte z piosenkami od Karoliny z przedszkola i starsza siostra "robi" za żywą, tańcząco-śpiewającą zabawkę :-) :-) :-)
Oczywiście mój laptop i komórka to rzeczy, które najczęściej przykuwają jej uwagę pomimo, że ma wkoło siebie mnóstwo swoich kolorowych zabawek.

widziałam tą dekoracje ale nie chce przesadzic. bo to juz kolor ścian i sałe ściany we wzorkach a ja bym chciała na jednej zaakcentowa na drugiej regał z lalkami i maskotkami. i takie pudła.

dziewczyny u mnie niet takich sklepów tylko do Wrocka chyba przyjdzie mi jechac tylko jak ja sie tam znajde??
Nie lubie jezdzic z tramwajami a jeszcze do tego szukac sklepów.

reklama
heksa,a czemu nie kupisz tych szablonów chyba ze snieżki to jest...mozesz sama zrobic na wzór tamtych kiedyś na stronie nestle czy jakichś takich były szablony do sciagnięcia..ja chcę zrobic u lasek moich takie motylki masą gipsową,zeby trochę wystawały i różnokolorowe były,ale to przykolejnym remoncie dopiero...
a Kini mikołaj ***** przyniesie,może będzie optymistką i się ucieszy:)

Do góry