reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki dla grzecznych i niegrzecznych dzieci :)

reklama
Ja do Natlki mowie po polsku,ale jak wychodzimy to czasami musze mowic po angilesku,a jak sie z nia bawie to spiewam jej angielskie piosenki bo polskich dla dzieci nie znam:confused:

Maxin - ja też znam więcej angielskich piosenek dal dzieci niż polskich, także też jej śpiewam po angielsku. Ostatnio się już jednak edukuję (mam 2 CD z piosenkami dal dzieci - puszczam je, śpiewam i razem z Anią tańczymy :-))

dziewczyny pomózcie szukam na allegro jakich róznych bajerów do
udekorowania pokoju na ściane czy jakies tam i oprócz naklejek na ściane z kubusia puchatka nie moge nic znalesc chyba tempa w tym jestem.

Heksa poszukaj w zwyklych sklepach....chocby w Liroyu...ja tez tak poszukiwalam i co znalazlam bylo beee..........

Heksa ja też miałam z tym ogromny problem i po prostu namalowalm na ścienie farbami z szablonów. Ale ty masz chyba tapetę wiec nie bardzo to wchodzi w grę. W Smyku widziałam różne fane rzeczy. Masz tak Smyka u siebie?

reklama
Do góry