reklama
T
Tamarunia
Gość
a my wlasnie kupilsimy dla Hafsy wlasnie cos podobnego jak ten puppy fishera ale zabe, ktora ma rozne figury geometryczne i jak sie ktoras swiieci to trzeba ja nacisnac i wtedy ta zaba mowi co to jest i jaki ma kolor i spiewa piosenke , poza tym ma kolysanki i w ogole taka fajna jest :
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
Zaba super u nas nie spotkałam czegos podobnego.
heksa
głuszek jak dasz rade to poprosze ja dzis i jutro jestem do ok18 na necie. potem cisza. Moze zdązysz.czekam
NIe mogę ZNALEŹĆ nigdzie tego lusterka. Ja go kupiłam w Smyku. Wyprodukował go firma Shelcore. Wkliełam ci parę linków do ich zabawek, ja się skuszę chyba na tą matę wodną - za 35 zł - naprwdę niedrogo. A lusterko najwyżej mogę ci psrtyuknąć fotke
Mata wodna z dźwiękiem - SHELCORE TOYS (136586301) - Aukcje internetowe Allegro
SHELCORE UL z dźwiękami i światłami od 6 m-ca (136150840) - Aukcje internetowe Allegro
HIT TELEFON Z DŹWIĘKAMI DLA NIEMOWLĄT SHELCORE (135314034) - Aukcje internetowe Allegro
INTERAKTYWNY MIŚ Z LUSTERKIEM - SHELCORE - SUPER (135314009) - Aukcje internetowe Allegro
Shelcore: Muzyczna kula - eZabawki.pl
ZESTAW MIĘKKICH KLOCKÓW Z DOMKIEM - SHELCORE (135718073) - Aukcje internetowe Allegro
ARKA NOEGO Z PLUSZAKAMI I LUSTERKIEM - SHELCORE (135718070) - Aukcje internetowe Allegro
Mata wodna z dźwiękiem - SHELCORE TOYS (136586301) - Aukcje internetowe Allegro
SHELCORE UL z dźwiękami i światłami od 6 m-ca (136150840) - Aukcje internetowe Allegro
HIT TELEFON Z DŹWIĘKAMI DLA NIEMOWLĄT SHELCORE (135314034) - Aukcje internetowe Allegro
INTERAKTYWNY MIŚ Z LUSTERKIEM - SHELCORE - SUPER (135314009) - Aukcje internetowe Allegro
Shelcore: Muzyczna kula - eZabawki.pl
ZESTAW MIĘKKICH KLOCKÓW Z DOMKIEM - SHELCORE (135718073) - Aukcje internetowe Allegro
ARKA NOEGO Z PLUSZAKAMI I LUSTERKIEM - SHELCORE (135718070) - Aukcje internetowe Allegro
heksa
głuszku gadzety super ale narazie musze sie wstrzymac dopóki nie dowiem sie na czym stoje a napewno jak stane ok to bede urzadzał małej osobny pokoik wiec bede szukac.
gunia
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Lilith dzieki za namiary na puzzle, ale juz kupiłam..., chciałam kupić u tego gościa tylko że literki i cyferki, ale w koncu kupiłam u innego 4 komplety po 36 puzzli ;-) i teraz drżę co przyjdzie bo wczoraj widziałam puzzle w tesco i były okropnie wykonane.
reklama
T
Tamarunia
Gość
no dokladnie bo ona spiewa i mowi po ang