reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zabawki dla grzecznych i niegrzecznych dzieci :)

ja sie dowiedzialam ze ta skoczek ponoc moze na stawy zaszkodzic i wole dmuchac na zimne!!!
Tez sie do takiej przymierzam i zaraz ide poogladac na allegro.Moja trzyma sie sztywno (dzis to juz wogole slicznie siedziala tak bez trzymania) ale boje sie ze jak ja lekko bujneto mimo wszystko cos sie moze przestraszyc:(:(

reklama
Ania dzisiaj dostała od mojego kuzyna zbawkę
Grający-uczący z Fisher Price. Fajna. Bardzo jej się podobała.

Chciałąm wstawić link, ale nie umiem. Jak to robicie???

Lilith dlatego dziecko nie powinno w nim siedzieć za długo, o ile się nie myle to max 10-15 minut dziennie. Jak skoczka używa się z umiarem to nic się nie stanie.
Mandarynko, kopiujesz adres prawym klawiszem myszy, potem prawym klawiszy wklej i enter

Ja jak urodziłam Anie od koleżanek w pracy dostałam taką zabawkę:
http://www.allegro.pl/item134379821_bo_bas_grajacy_uczacy_fisher_price_od_ss.html
Ani bardzo się spodobała jak miała 3 miesiące
a ostatnio babcia jej kupiła:
http://www.allegro.pl/item135874570_fisher_price_szczeniaczek_uczniaczek_nowosc_06.html
wszystkim się podoba a Ania potrafi sie nim zając przez pół godziny, fakt jeśli chodzi o cenę to jest wysoka ale warto kupić

Ja przyznamze maz na ceny nie patrzy i czesto sobie odejmujemy byle by Judi miala co najlepsze...(i jak jej tu nie rozpiescic)
my mamy w planie zakup:
bo-bas *** KRÓLICZEK ' A ku ku ' * fisher price * (133949976) - Aukcje internetowe Allegro
** Nowosc Fisher-Price GRAJĄCY UCZĄCY- po POLSKU (134863008) - Aukcje internetowe Allegro

Gunia a jesli chodzi o te puzzle to my kupilismy te:
PUZZLE PIANKOWE ZWIERZĄTKA 30 NA 30 CM TANIO HIT! (133472006) - Aukcje internetowe Allegro
narazie 6 takich kompletow:)

a kupujecie bramki....korcze ja mam male ieszkanie a musze:( wybralismy taka bo szkoda nam dawac 300zl:(
OTWIERANA ZASTAWKA BARIERKA ROZPOROWA 80 NOWOŚĆ (135079626) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry