reklama
T
Tamarunia
Gość
haha
ja chcialam przetestowac piosenke ale zapomnialam slow hehehehehehe: - abiziana zwariowana
ja chcialam przetestowac piosenke ale zapomnialam slow hehehehehehe: - abiziana zwariowana
T
Tamarunia
Gość
aha Hafsa lubi jak sie nad nia skacze-doslownie hahaha
kurde a dziś jej to śpiewałam i tak ja ruszałam jakby podskoki robiłam i śmial sie do rozpuku az do meża zadzwoniłam żeby posłuchał. A teraz jak wstał z drzemki to już ją to nie śmieszyło dziwna ta moja Mary Kate
Mandarynka
Maj 2006, Kwiecień 2009
Kupiłam sobie ostatnio książkę - Przytulanki, czyli wierszyki na dziecięce masażyki. Przy każdej linijce wierszyka jest napisane co robić z dzieckiem (np. głaszczemy po pleckach). Oczywiście znalazł się tam rak nieborak i i sroczka. Jak byście chciały to w wolnym czasie napiszę wam jakiś wierszyk z tej książeczki.
Kupiłam sobie też ksiązkę z zabawami dla niemowlaków, ale jeszcze jej nie przestudiowałam.
Kupiłam sobie też ksiązkę z zabawami dla niemowlaków, ale jeszcze jej nie przestudiowałam.
reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
Moja cieszy sie jak słyszy stay niedzwied mocno śpi a najbardziej podobają jej sie słowa spi i zje powiedziane tak jak abryz pisze głosem wiedzmy