reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki dla grzecznych i niegrzecznych dzieci :)

reklama
dziewczyny czy macie jakies ciekawe pomysly na zabawe z maluszkiem???ntypu idzie kominiasz....albo idzie raczek nieboraczek...a kuku....samolot, co jeszcze???

Tamarunia moja Kiniuśka nie lubi akuku,raka lubi,podobno bardzo dobra jest sroczka,zginanie nózek prawie do buźki...
ale do rzeczy moja Kiniuśka uwielbia pierdzenia w każdą częśc jej ciałka zwlaszczaw brzuszek i szyjkę,lubi też cwiczenia z mamą.kiedy trzymam ją pod paszkami i cwiczę ramiona,lubi ogólnie fruwac sobie,uwielbia zjadanie jej stópek i polewanie w wannie konewką...aha no i of course bardzo lubi jak jej śpiewam:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))i jest druga zaraz po Ewie,bo reszta raczej odradza mi śpiewanie,a Kiniuśka wielbia zwłaszcza "kundel bury"i taniec też bardzo lubi..innych zabaw takich prawdziwych poza tymi,które wymieniłaś nie znam

Ja OSTATNIO ZAUWAZYLAM,ZE NATKA nie lubi za bardzo plastikowych zabawek,najlepiej lubi sie bawic grzechotkami,Myszka Miki,ogolnie pluszakami,ale nie ma jak przednia zabawa smoczkiem i raczkami oraz nozkami,potrafi dlugo sie zajac gaworzeniem,bardzo lubi kiedy spiewam i tancze z nia,ostatnio kupilam takiego pajacyka na drewnianej raczce z dzwoneczkami,wystarszyla sie go,buu...Bradzo lubi skoczka juz powoli zaczyna podskakiwac,slamazarniej je to weychodzi,ale probuje:-)
juz mysle co na swieta jej kupic,moze chodzik:baffled:
a wy macie jakis pomysl???

Biedronka Kundel Bury jest niezły,. Moja uwielbia jak jej śpiewam inteligentną piosenkę składającą się z kilku słów. Idzie to tak: DYLU, DYLU NA BADYLU, TIRLI, TIRLI, BUM, BUM, BUM- śmiech słychać w całym bloku:)

reklama
Do góry