reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki dla grzecznych i niegrzecznych dzieci :)

tak sie usmialm z niej,ze az mnie brzuch rozbolal,jak tylko zaczynam to mowic ona szaleje,przy koncowce BUM BUM BUM piszczy,dodalam do tego ruchy glowy najpierw na boki,a przy koncu do przodu,niezle to wiesz,skad znasz takie rymownaki

DOBRE DOBRE HI HI HI

reklama
Biedronka dokladnie moja tez lubi pierdzonka w zeberka i te sprawy poza tym lubi jak jej spwewam i robie minki i pokazuje jezyk. sroczki nie znam:( tzn cos pamietam ale nie dokladnie zna ktos??????? no i jutro wyprobuje drylu drylu na badylu trele mele bum bum bum, tak to szlo???haha czy cos przekrecialm?

A mi sie Lilith podoba tygrys:)

Maxin słyszałam to kiedyś w tV. Najlepsze jest to, że melodia jest tu nieważna, można sobie wymyślić jaką się chce, nawet mówienie działa:)

kasiunka ja też wypróbuję na Ani jak wstanie :-) W ogóle najbardziej Ania lubi się bawić z Karoliną i jak KArolinka jej śpiewa. Ostatnio bawiły się w berka :-) Ania siedziała w wózku w salonie, a Karolina biegała wkoło wózka i co chwilkę podbiegała i mówiła "tygo" :-) Normalnie zabawa jak trza ;-) Uwielbia też ze mną tańczyć na rękach i jak ją zjadam :tak: a zwłaszcza stópki. No i akuku to podstawa :-)

na moją Kiniuśkę działa to tirli tirli,,,no podoba jej sie jak cholera...za to Ewa spojrzała tylko podobnie jak Mania z politowaniem,ale bonusowo kazała popukac się w głowe:)pewnie Mania też by kazała,gdyby lepiej jej szła komunikacjawerbalna:)))))wszystko przed Tobą Głuszku:)))))

reklama
Jakaś ta moja Marysia dziwna hehe na nią działa jak jej robie "łaaaaa" takim gardłowem głosem jakby duch naprzykład sie odzywał z zaswiatów. Zasmiewa sie do rozpuku. Zaprezentowałam to mojej przyjaciółce to tak się śmiała, ze myślałam że się zesika - skwitowała to tylko jedym zdaniem - jesteś nienormalna.

Do góry