reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki dla grzecznych i niegrzecznych dzieci :)

reklama
Głuszku ta ksiazeczke z fisher mam do sprzedania, ale nie polecam. baaardzo polecam natomiast jeszcze inna ksiazeczke niz te co pokazałas, mozna kupic np w smyku w galerii kolo dworca cos ok 35 zl. Mala az piszczala jak ja dorwala, jest tam konik z grzywa i ogonem za ktore swietnie sie ciagnie, szeleszczaca strona, strona mieniaca sie - ksiazka swietna

a jesli nie ta to ktoras playgro, najfajniejsze sa szeleszczace strony, moja ma z fishera taka gdzie podnosza sie szeleszczace drzwi do obory a za nimi sa zwierzaki - usmiech gwarantowany. ta z fishera jest swietna ale kosztuje cos kolo60 zl, to raz, dwa nigdziejej nie widzialam ostatnio, a poza tym to nie jest sama ksiazeczke tylko jeszcze grajaca kroewa co jestplusem - krowa swie tnai minuse m ksiazeczka jest ciezksa Aga pomagala mi pisac wiec w ybaczcie literowki

co do plki plazowej mam walec edukacyjny ktory spelnia role pilki plazowej tez swietna zabawa. a reklamowki to juz wogole sa najlepsze ;-)

Olaf mial faze na usmiechanie sie do zyrafy, ile razy mu ja pokazalam to wielki banan na buzi :)
a teraz lezy calymi dniami na macie i kupilammu wczoraj jedna zabawke co wydaje dzwieki wiec caly dzien w nia wali :)))))))) macha rekami jak wiatrak i udaje mu sie wlaczyc :)))
dostal jeszcze pluszowa ksiazeczke co tez dzwieki wydaje
ach no i na macie uwielbia spac :)

Marzenie, żeby moja tak zaczęła się długo bawić na macie. Najdłużej bawi się rano około 7 - bo ma najlepszy humor (wytrzyma 30-40min.)

Moja ma teraz kluczyki z Sassy super! dwa przyciski jeden z silnikiem drugi ma dwa dzwieki z klaksonem i kluczyki tez dzwonia jak sie ruszaja! i jest taki boski konik z sassy przysczepiam go np na krzeselko ( przylepiam na gumie) on sie kreci wokolo jak sie ciagnie i obraca i do tego jak sie go wprawi w ruch to sie kreci wokol wlasnej osi! nie moglam narazi etego znalezc na allegro ale poszukam gdzie indziej i wam pokaze1 super zabawka!

o to wlasnie ten konic co Gluszek zamiescila!!co do pilki my mamy taka srednia z nemo i mala ja uwielbia:)

reklama
o wlasnie, Olaf ma takie kluczyki + auto z przyciskami i albo melodyjka albo klakson :) tylko to jest FisherPrice, bardzo fajne :)

Do góry