reklama
gunia
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Głuszku ta ksiazeczke z fisher mam do sprzedania, ale nie polecam. baaardzo polecam natomiast jeszcze inna ksiazeczke niz te co pokazałas, mozna kupic np w smyku w galerii kolo dworca cos ok 35 zl. Mala az piszczala jak ja dorwala, jest tam konik z grzywa i ogonem za ktore swietnie sie ciagnie, szeleszczaca strona, strona mieniaca sie - ksiazka swietna
gunia
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
a jesli nie ta to ktoras playgro, najfajniejsze sa szeleszczace strony, moja ma z fishera taka gdzie podnosza sie szeleszczace drzwi do obory a za nimi sa zwierzaki - usmiech gwarantowany. ta z fishera jest swietna ale kosztuje cos kolo60 zl, to raz, dwa nigdziejej nie widzialam ostatnio, a poza tym to nie jest sama ksiazeczke tylko jeszcze grajaca kroewa co jestplusem - krowa swie tnai minuse m ksiazeczka jest ciezksa Aga pomagala mi pisac wiec w ybaczcie literowki
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Olaf mial faze na usmiechanie sie do zyrafy, ile razy mu ja pokazalam to wielki banan na buzi
a teraz lezy calymi dniami na macie i kupilammu wczoraj jedna zabawke co wydaje dzwieki wiec caly dzien w nia wali ))))))) macha rekami jak wiatrak i udaje mu sie wlaczyc ))
dostal jeszcze pluszowa ksiazeczke co tez dzwieki wydaje
ach no i na macie uwielbia spac
a teraz lezy calymi dniami na macie i kupilammu wczoraj jedna zabawke co wydaje dzwieki wiec caly dzien w nia wali ))))))) macha rekami jak wiatrak i udaje mu sie wlaczyc ))
dostal jeszcze pluszowa ksiazeczke co tez dzwieki wydaje
ach no i na macie uwielbia spac
Moja ma teraz kluczyki z Sassy super! dwa przyciski jeden z silnikiem drugi ma dwa dzwieki z klaksonem i kluczyki tez dzwonia jak sie ruszaja! i jest taki boski konik z sassy przysczepiam go np na krzeselko ( przylepiam na gumie) on sie kreci wokolo jak sie ciagnie i obraca i do tego jak sie go wprawi w ruch to sie kreci wokol wlasnej osi! nie moglam narazi etego znalezc na allegro ale poszukam gdzie indziej i wam pokaze1 super zabawka!
o to wlasnie ten konic co Gluszek zamiescila!!co do pilki my mamy taka srednia z nemo i mala ja uwielbia
o to wlasnie ten konic co Gluszek zamiescila!!co do pilki my mamy taka srednia z nemo i mala ja uwielbia
reklama