reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki dla dzieciaczków

o fujjjjjjjjjjjjjj paluchy bleeeeeeeeeeeeeeeeee

agata Majka ma domono takie kubusiowe, czasami się bawi, ale raczej po swojemu

reklama
Zwracam wam Panie uwagę, że mi chodziło głównie o piżamę. Która zreszta meżowi zakupiłam (tylko w innym kolorze -

278694472

:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-pBardzo lubię rozpinac guziki piżamy....na mężu....mrum....

Zwracam wam Panie uwagę, że mi chodziło głównie o piżamę. Która zreszta meżowi zakupiłam (tylko w innym kolorze -

278694472

:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-pBardzo lubię rozpinac guziki piżamy....na mężu....mrum....

A że my to o czym rozmawiamy ;-)

Gaga - w domino to będę się bawić ja albo niania, Marysia sama się raczej nie bawi a mamusia zmusza dziecko do liczenia bo nie chcę mieć kolejnego prawnika w domu :-p

hahahhaha jaka spryciula z Żużaczka teraz to zdjęcie bez stóp zamieściła :-D

a co do Domina to Agata chyba lepsze z obrazkami !! albo puzle Liwia uwielbia układac puzzle !!

no i pochwaliłąm sie ze dziecko moje cieszy sie z prezentu ubraniowego a tu przedwczoraj przytachałam trobę z klapkami malusimi na basen i z dwoma bluzeczkami i cała szczęśliwa otwiera siatę i jak to zobaczyła to sie rozpłakała że tego nie chce :baffled: Ale mine miała tak zawiedzioną że szok :-(nie wiem czego sie spodziewała ! Ale potem jej przeszło i juz sie cieszyła !!

no zakupiliśmy Majce taką szafke na gwiazdję
276795965

tylko pojemniki sa łądne czerwone a w tym środkowym nie 2 duże tylko 4 małe zielone, :-) jak dla mnie git Majka szaleje z pojemnikami, bo się ich nie dało schować a szafke damy pod choinkę

no zakupiliśmy Majce taką szafke na gwiazdję
276795965

tylko pojemniki sa łądne czerwone a w tym środkowym nie 2 duże tylko 4 małe zielone, :-) jak dla mnie git Majka szaleje z pojemnikami, bo się ich nie dało schować a szafke damy pod choinkę

i zdecoupagowac je w królewny.....

no i super gaga

jak bym miala miejsce u nichw pokoju to te bym taka szafke zakupila, ale niestety:no:

Dobra teraz ja mam dylemat co kupić Mery, chciałam kolejkę lego ale nie jestem do niej przekonana - wydatek spory a nie mam gwarancji zainteresowania. Nie wiem czy nie lepszy garaż dla samochodów :sorry2: .
Książek nie chcę kupować pod choinkę bo mamy ich coraz więcej i zaczynamy nie wyrabiać z czytaniem, już sama nie wiem :confused:

A szafeczka Majki jest super:tak::tak:, sama taką bym chciała - niestety zwycięzyła opcja ze skrzynią - błąd na półkach i w mnijeszych pojemnikach jest większy porządek, a w skrzyni wszystko jest porozwalone, na dodatek mamy drewnianą skrzynię i musi byc cały czas otwarta bo wieko jest za ciężkie dla Mery :dry:

reklama
agata co do kolejek polecam z Ikei, naprawdę super, też chcieliśmy lego, ale ta cena a z ikei można dokupywać i powiem ci że Maja się bawi
65510_PE176881_S3.jpg
66894_PE183631_S3.jpg

Majka to dostała na mikołaja
a to dokupiliśmy jej teraz do tej szafki
21392_PE106310_S3.jpg

Do góry