reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki dla dzieciaczków

o fujjjjjjjjjjjjjj paluchy bleeeeeeeeeeeeeeeeee

agata Majka ma domono takie kubusiowe, czasami się bawi, ale raczej po swojemu

reklama
Zwracam wam Panie uwagę, że mi chodziło głównie o piżamę. Która zreszta meżowi zakupiłam (tylko w innym kolorze -

278694472

:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-pBardzo lubię rozpinac guziki piżamy....na mężu....mrum....

Zwracam wam Panie uwagę, że mi chodziło głównie o piżamę. Która zreszta meżowi zakupiłam (tylko w innym kolorze -

278694472

:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-pBardzo lubię rozpinac guziki piżamy....na mężu....mrum....

A że my to o czym rozmawiamy ;-)

Gaga - w domino to będę się bawić ja albo niania, Marysia sama się raczej nie bawi a mamusia zmusza dziecko do liczenia bo nie chcę mieć kolejnego prawnika w domu :-p

hahahhaha jaka spryciula z Żużaczka teraz to zdjęcie bez stóp zamieściła :-D

a co do Domina to Agata chyba lepsze z obrazkami !! albo puzle Liwia uwielbia układac puzzle !!

no i pochwaliłąm sie ze dziecko moje cieszy sie z prezentu ubraniowego a tu przedwczoraj przytachałam trobę z klapkami malusimi na basen i z dwoma bluzeczkami i cała szczęśliwa otwiera siatę i jak to zobaczyła to sie rozpłakała że tego nie chce :baffled: Ale mine miała tak zawiedzioną że szok :-(nie wiem czego sie spodziewała ! Ale potem jej przeszło i juz sie cieszyła !!

no zakupiliśmy Majce taką szafke na gwiazdję
276795965

tylko pojemniki sa łądne czerwone a w tym środkowym nie 2 duże tylko 4 małe zielone, :-) jak dla mnie git Majka szaleje z pojemnikami, bo się ich nie dało schować a szafke damy pod choinkę

no zakupiliśmy Majce taką szafke na gwiazdję
276795965

tylko pojemniki sa łądne czerwone a w tym środkowym nie 2 duże tylko 4 małe zielone, :-) jak dla mnie git Majka szaleje z pojemnikami, bo się ich nie dało schować a szafke damy pod choinkę

i zdecoupagowac je w królewny.....

no i super gaga

jak bym miala miejsce u nichw pokoju to te bym taka szafke zakupila, ale niestety:no:

Dobra teraz ja mam dylemat co kupić Mery, chciałam kolejkę lego ale nie jestem do niej przekonana - wydatek spory a nie mam gwarancji zainteresowania. Nie wiem czy nie lepszy garaż dla samochodów :sorry2: .
Książek nie chcę kupować pod choinkę bo mamy ich coraz więcej i zaczynamy nie wyrabiać z czytaniem, już sama nie wiem :confused:

A szafeczka Majki jest super:tak::tak:, sama taką bym chciała - niestety zwycięzyła opcja ze skrzynią - błąd na półkach i w mnijeszych pojemnikach jest większy porządek, a w skrzyni wszystko jest porozwalone, na dodatek mamy drewnianą skrzynię i musi byc cały czas otwarta bo wieko jest za ciężkie dla Mery :dry:

reklama
agata co do kolejek polecam z Ikei, naprawdę super, też chcieliśmy lego, ale ta cena a z ikei można dokupywać i powiem ci że Maja się bawi
65510_PE176881_S3.jpg
66894_PE183631_S3.jpg

Majka to dostała na mikołaja
a to dokupiliśmy jej teraz do tej szafki
21392_PE106310_S3.jpg

Do góry