reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zabawa z naszymi dzieciaczkami

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Prosze bardzo Anek Ja też sie zastanawiam nad tym pieskiem ZEBULOO.I chyba też zamówie tego pieska.Jak kasiorka wpłynie.Tylko jeszcze poczekam na relacje Izy1.

reklama
lidijka - ta spiralka tez mi przypadla do gustu :) a poscielki bardzo fajne :)

Doszedl lezaczek!!!!!!!!! yupiii....w weekend planuje powklejac troche zdjec to pokaze jak wyglada.

Idzia dopiero skonczylam go skladac i niestety nie mam baterii w domu (moj Dominik zapomnial kupic, poza tym nie spodziewalam sie ze tak szybko dojdzie ) ale jak tylko go "odpale" i posadze malego to zdam relacje czy zakup sie sprawdza.

Ja tez dzis dostalam swoj lezaczek (w sumie to chyba nie moj tylko Norbika :) ) - troche inny niz ten, co zamowila Anek@. Baterie dzis zakupilam, jutro maz wraca z delegacji i go zlozy. Mam nadzieje, ze Malemu sie spodoba, bo jak na razie to karuzela z misiami, o ktorej piszecie u mnie sie nie sprawdza (pozytywka sie podoba, ale latajace misie Norbika w ogole nie interesuja). Nie chcialabym, aby lezaczek okazal sie zbednym gratem.

A do nas doszła dziś karuzela. Pierwsze wrażenie takie sobie ale potem jak zrobiło się ciemno motylki na suficie się spodobały. Jak się sama wyłączała po jakimś czasie to mała zaczynała się denerwować a to znak ze jej sie spodobało. Zakup zatem udany.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry