reklama
Iwonka1985
Fanka BB :)
mimusia a chcesz 2x przez to wszystko przechodzic? pozatym dieta odchudzająca to chyba niewskazana przy starankach. Jedno co mozesz zrobic to zdrowo się odżywiać, wpłynie to dobrze na ciebie i maleństwo jak już zajdziesz w ciążę :-) Powodzenia.
ps. ja tez miałam mniejwięcej te same liczby więc domyślam się ze nie jesteś zbytnio zadowolona ze swojego wyglądu ale ja po urodzeniu 2 dziecka schudłam (z 96kg) w kilka tygodni do 67 kg i jestem zadowolona z tej wagi. Zobaczysz że jak się powiększy rodzinka to kg same spadną oczywiście jak nie będziesz szaleć z "jedzeniowymi bombami kalorycznymi" Powodzonka jeszcze raz.
ps. ja tez miałam mniejwięcej te same liczby więc domyślam się ze nie jesteś zbytnio zadowolona ze swojego wyglądu ale ja po urodzeniu 2 dziecka schudłam (z 96kg) w kilka tygodni do 67 kg i jestem zadowolona z tej wagi. Zobaczysz że jak się powiększy rodzinka to kg same spadną oczywiście jak nie będziesz szaleć z "jedzeniowymi bombami kalorycznymi" Powodzonka jeszcze raz.
Jeśli szukacie naturalnego i bezpiecznego sposobu, żeby zrzucić kilka kilogramów, to zapraszam do zapoznania się z Elavią - jest to roślinny preparat, który pomaga pozbyć się toksyn z organizmu, przyspiesza metabolizm i zapobiega efektowi jojo. Na stronie Elavia.pl znajdziecie więcej informacji oraz program diety na 25 dni do pobrania w pdf (bez rejestracji).
Pozdrawiam,
Alicja Serafinowicz
eRzecznik Elavia
Pozdrawiam,
Alicja Serafinowicz
eRzecznik Elavia
patrycja.niz
Początkująca w BB
Po ciąży miałam ten sam problem... :-( Przybyło mi kilka kilogramów i choć mój partner nie dawał mi odczuć, że coś jest nie ta, to jednak ja czułam się źle. Dlatego wzięłam się za siebie i za moich chłopców i od razu z maleństwem zaczęliśmy dużo spacerować, wyjeżdżając na wakacje też nie było lenistwa na plaży tylko spacery i zwiedzanie. Zmieniliśmy też dietę. Już nie jedliśmy tak często na mieście, tylko przerzuciliśmy się na bardziej domowe jedzonko. Wieczory we dwoje też zrobiły swoje! Opłacało się! Bo po pewnym czasie ubyło mi kilka kilogramów. A przede wszystkim zdecydowanie lepiej się czuję.
Ale przy staraniu się o dziecko dieta chyba nie jest najlepszym rozwiązaniem. Lepiej po prostu zdrowo się odżywiać i więcej ruszać. W końcu wspólny sukces jest ważniejszy niż cyferki na wadze!
A przede wszystkim drogie panie, więcej wiary w siebie! Przecież jesteśmy normalnymi kobietami, a nie wieszakami na ubrania!
Ale przy staraniu się o dziecko dieta chyba nie jest najlepszym rozwiązaniem. Lepiej po prostu zdrowo się odżywiać i więcej ruszać. W końcu wspólny sukces jest ważniejszy niż cyferki na wadze!
A przede wszystkim drogie panie, więcej wiary w siebie! Przecież jesteśmy normalnymi kobietami, a nie wieszakami na ubrania!
Nasi faceci przecież rozumieją że po ciąży może coś zostać albo przybędzie nam ze dwa kilo,
Ja po drugiej ciąży zaczęłam chodzić na fitnnes i trochę ćwiczyć prawdę mówiąc schudłam w rozmiarze i wizualnie ale że przybyło mi mięśni to na wadze nie tak bardzo odczułam spadek wagi.
Ja po drugiej ciąży zaczęłam chodzić na fitnnes i trochę ćwiczyć prawdę mówiąc schudłam w rozmiarze i wizualnie ale że przybyło mi mięśni to na wadze nie tak bardzo odczułam spadek wagi.
reklama
Jeżeli nic nie zrobisz z tym, to będziesz się obwiniać obwiniać i tak aż popadniesz w głęboką depresję... weź się kobieto w garść i zacznij coś robić ze swoim ciałem. Nie ma co Cię tutaj głaskać po główce!! Ogarnij się
Podziel się: