reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Z przymrużeniem oka :)

Jenki ja to pyskata jestem jak nic! Jagby mi sie takie sytuacje zdarzyly to bym chyba gadac nieprzestala az by m miala po 10 miejsc w kazdym autobusie wolne!!!!! No naprawde poraszka! Ale powiem wam ze ostatnio kupilam se Polska gazetke M jak mama. Byl tam super artykul "Wiecej zyczliwosci dla ciezarnych"Podobno jakas akcja ruszyla i w tym artykule pisze dlaczego powinno sie ustepowac nam ciezarowkom. Bo mimo ze chore niejestesmy to nasze cialo teraz to istna produkcja ...Jak przeczytalam to Arurowi to az mu sie zle zrobilo co ja teraz prechodze :) Podobno naklji maja sie w bsach pokazac itd. Zoaczymy.
Ale i mnie super historia spotkala. Pisalam raz ze skorcze w nogach mam okropne mim ze biore podwojny magnez. Ach okropne. No raz mialam skorcze w nocy takie paskodne i dlugie ze az sie poryczalam. Niemoglam sie roszac i wogole!!!! Artur sie bodzi i pyta sie co mi jest a ja na to ze skorcze ma. ha ha ha chyba se wyobrazacie jego reakcje!!!!! Gdyby nie ten bol w nodze to bym sie chyba na smierc zasmiala!!!

reklama
muminka to dobre bylo!
a ja jak bylam w polsce to tez kolejke w cudowny sposob zalatwilam i bylam z siebie bardzo dumna. weszlam do apteki i kolejka byla jak diabli choc akurat zero starych babc, bo moze bym sie powstrzymala, wiec niebaczac na wrogie spojrzenia wtarabanilam sie na sam poczatek dumnie wypinajac brzuch i komentujac, ze w ciazy to poza kolejnoscia, na co jeden pan sie bardzo obruszyl i pokazal mi wielka kartke na ktorej bylo napisane ze zgodnie z ustawa bla bla poza kolejnoscia obslugiwani sa inwalidzi wojenni oraz honorowi dawcy krwi i szpiku i wrzasnal, ze o ciezarnych ustawodawca sie nie wypowiedzial wiec mam grzecznie czekac na swoja kolej. rzucilam mu nienawistne spojrzenie i bez slowa wyjelam legitymacje honorowego dawcy krwi, ktora naprawde nie wiem czemu od 10 lat nosze w portfelu. hihi, nie sadzilam ze kiedykolwiek mi sie przyda. mozecie sobie wyobrazic jego mine!

ha ha ha jak dobrze ze nosilas ta ksiarzeczke!!! Juz se wyobrazam jego mine! Ale ludzie potrafia byc okropni! Ja naszczescie niemusialam jeszcze konfrontowac z takimi ludzmi ale jeste na to przygotowana !

Ha ha ha no kahha dobre :) Nie no naprawde musimy sie postarac by porzadnych ludzi z naszych pociech wychowac. Ja tam Filipowi zawsze mowie ze trzeba byc milym itd. Zawsze miejsca ustepuje w autobusie nawet jak wszystkie inne sa poste :)))

reklama
Do góry