Jenki ja to pyskata jestem jak nic! Jagby mi sie takie sytuacje zdarzyly to bym chyba gadac nieprzestala az by m miala po 10 miejsc w kazdym autobusie wolne!!!!! No naprawde poraszka! Ale powiem wam ze ostatnio kupilam se Polska gazetke M jak mama. Byl tam super artykul "Wiecej zyczliwosci dla ciezarnych"Podobno jakas akcja ruszyla i w tym artykule pisze dlaczego powinno sie ustepowac nam ciezarowkom. Bo mimo ze chore niejestesmy to nasze cialo teraz to istna produkcja ...Jak przeczytalam to Arurowi to az mu sie zle zrobilo co ja teraz prechodze Podobno naklji maja sie w bsach pokazac itd. Zoaczymy.
Ale i mnie super historia spotkala. Pisalam raz ze skorcze w nogach mam okropne mim ze biore podwojny magnez. Ach okropne. No raz mialam skorcze w nocy takie paskodne i dlugie ze az sie poryczalam. Niemoglam sie roszac i wogole!!!! Artur sie bodzi i pyta sie co mi jest a ja na to ze skorcze ma. ha ha ha chyba se wyobrazacie jego reakcje!!!!! Gdyby nie ten bol w nodze to bym sie chyba na smierc zasmiala!!!
Ale i mnie super historia spotkala. Pisalam raz ze skorcze w nogach mam okropne mim ze biore podwojny magnez. Ach okropne. No raz mialam skorcze w nocy takie paskodne i dlugie ze az sie poryczalam. Niemoglam sie roszac i wogole!!!! Artur sie bodzi i pyta sie co mi jest a ja na to ze skorcze ma. ha ha ha chyba se wyobrazacie jego reakcje!!!!! Gdyby nie ten bol w nodze to bym sie chyba na smierc zasmiala!!!