maran-atha
Fanka BB :)
no a u nas dziś dokładnie 5 miesiąc... zlecialo sama nie wiem kiedy... Maja jest bardzo pogodna, usmiecha sie cały czas a nawet smieje sie w glos, gdy do niej stroje miny, gada po swojemu, piszczy i wydaje różne dziwnie brzmiące dzwieki przewraca sie na plecki i spowrotem jak poda sie jej ręce próbuje sie podciagac do siadania, robi mostki i rózne dziwne wygibasy woim małym ciałkiem aż sie dziwie, że tak mozna - człowiek guma kreci się jak wskazówka w zegraku w ogóle jest bardzo ruchliwa, nie polezy spokojnie ani przez chwile, na spacerkach nie spi... lubi wkładać wszystkie swoje grzechotki, gryzaczki itp do buzi... zabawki przekłada sprawnie z raczki do rączki... no i reaguje na swoje imie poki co jestesmy wciązy na mleczku piersiowym a Maja rośnie jak na drożdzach, już ma dobrze ponad 8kg i wzrostem ok.70cm, nie jemy jeszcze zupek ani tym podobnych, kilka razy dałam jej tylko polizac jabłko bo patrzyla, że my z Ala tak samcznie sobie jemy... uwielbia kapiele podczas, ktorych tak kopie nóżkami i macha raczkami, że wychlapuje mi wode z wanienki i po takiej kapieli musze wycierać podłoge bo pływa... Uwielbia kołysanke "idzie niebo ciemną nocą" i jak ja usłyszy jej buzia od razu sie uśmiecha i tak macha rączkami i nóżkami z radosci jakby podskakiwała ogólnie jest bardzo radosnym i pogodnym Maluszkiem Mój Kochany Mały Ludzik Cudzik